followers

Wednesday, August 22, 2012

Bila loceng class berbunyi


Saya nampak awak berlari bila nampak saya,
saya pun kejar, tapi awak lari laju, saya  start pecut
saya nampak awak ada pandang belakang,saya panggil2 nama awak,
awak toleh semula tak hiraukan, saya tau awak dengar saya panggil,

Sampai satu bukit dihujung tebing awak berhenti lari,
nasib baik awak stop lari, saya ada semput, kalau awak lari lagi saya mesti tk dapat kejar,
laju betol awak lari, atlit ke apa awak ni?





" Kenapa awak lari bila nampak saya?"

Saya tanya awak diam,
awak tak pandang muka saya,
Saya pon taktau nak cakap apa masa tu,
jadi saya pun diam. hah sunyi sepi pulak dah.

takpelah rilex dulu, penat lari sampai atas ni,
nasib baik ada air mineral dalam beg, saya pass kat awak nasib baik awak ambil,
saya tau awak sama2 penat. mau nya tak penat sampai atas ni.

Saya tanya lagi soalan yang sama,
awak pandang saya sambil kecilkan mata.
Nampak macam marah, bengis betul dia ni rupanya..
 Selalu dekat class macam pendiam.

saya nmpak awak keluarkan sesuatu dari beg awak.
Ok saya dah tau kenapa awak buat muka bengis tu.
haha... :)

nak tau apa yang saya nampak kena tunggu akan post akan dtg :)






14 comments:

FaiZaH Fyn said...

cerita hantu ke apa ni? saspen sungguh!

Diyana Munira said...

What happens next??? Dang, suspense lah! Okay, now I know how people who read my fanfic blog feels (yeah, right. Macam lah ada orang baca).

eeqa~ said...

Okay! saspen gile! huhuhuhuhuhu -.-" bila nak hapdate ni? :)

http://eeqa1988.blogspot.com/2012/08/raya-hijau-ketupat.html?

Everything's Everythings said...

hahaha.. sambungan please xD

Aku agak kertas tu surat cinta dari kau lol

Eha Solehah said...

hehehpost ni penuh misteri dan meninggalkan tanda tanya... heheheheh.... nice...

Cytah Lovicry said...

alaa.. bersambung pulak ..

Myideakini [dot] com said...

Salam Aidilfitri..

dah follow sini...Jom join segmen MYideakini ye.. :-)..Cukupkan 100 orang bloggers

www.myideakini.com

Dienn said...

misteri yg memukau!

Noor said...

weii..tgh best baca citer,bleh plak ada smbungan..bla nak smbung ni?huhuhu..

http://loveprettydinda.blogspot.com/

syud abady said...

xkuar2 lgi pun jwpn nye.....

Eurika Afiqa said...

crite dh suspen, aduyaii ada sambungan pulak.. huuhhuu.. (n_^)

Khalilah MNor said...

Sama ada suspense betul atau baru nak cari idea lagi gempak~! gempak lagi bgus:D

Cik F said...

sweetnya ayat!!! hehehhe tapi lain macam je cite? kahkah

eszyamin said...

dah penah baca tp dtg baca lg sebab trlupa dh cerita die, lepas ni baru nk baca episod dua..hehe