followers

Friday, January 6, 2012

Sikat rambut belah tengah


Kebetulan aku ada masa terluang sikit masa tgh final ni maka dengan tanpa segan silu curik2 masa utk menulis blog sat. tak boley la wei brenti nak tulis. rasa macam makan nasik pastu tercekik tak dapat minum air ok. err..melampau pulak perumpamaan tu. ah lantaklaa.hahah.

okeh, minggu lepas umur aku genap 18 tahun. eh eh, 24 tahun. tengok tua dah kan tapi penulisan macam budak tadika kemas. hahah..ok dipendek kan crita, member2 study group aku buat sambutan hari jadi terkejut, kpd aku dan 3 lagi rakan aku.


terharu beb bila tengok kek ni.haha

thanx la kawan2. hehe.. :)


ps: lagi skali tajuk aku tkde kena mengena dgn entry.hahah..:p

16 comments:

Aflina Affandi said...

even tajuk takde kena mengena nak wish gak la happy belated birthday :)

Jerr said...

barai doh. tajuk dengan entri jauh gila lari, aku baru nak tengok rambut sikat tengah lu. haha.

mieza said...

happy belated birthday

sugar2 kapas strawberry said...

happy belated bday :)

GadisBungaPink said...

sedapp nye kek!

putra said...

Happy belated besday..

naziyatul fatihah said...

hepi belated buffday encik dosh :)

Nurul Syakira Zainal said...

encik dosh ku sayang happy birthday laa. dah tua kan heee.

Jom join bloglist saya - http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

Bui Junaidi said...

HEPI BELATED BIRTHDAY YER..BEST MUZIK BLOG NI..TALKING TO THE MOON KAN..

BUI FOLLOW

Sr. Maryam Fatanah said...

agak jauh tajuk post ngn ape yg nk diceritakan sbnarnye..anyhow, happy belated birthday!

mira maisara said...

walaupon dah terlambt nak wish jugak..

''heppy bufday''

:D

Dosh Saleem said...

aflina: hahah.thanx cik aflina :D

Jer: hahaa bese r jer, ak rambut sikat belah blakang.

mieza: thanx :D

sugar2 kapas: mekacih! :)

gadisbngapink: sedap dlm hati.hahah

putra: thanx bro!

naziyatul fatihah: mekacih cik

kiera: hahaa..macih cik kiera! :D

bujaini: thanx! best kan lagu tu>

maryam: tau tkpe..menyimpang jauh gile.hahah.

mira: mekacih ye cik mira! :D

RAIN90 said...

Selamat hari Jadi la Broo

honey smile said...

hehe..da wish kat fb aritoo birthday en dosh..

Firdaus® said...

hahahahha..tajuk tak leh belah...
apa2 pun happy belated birthday ye =)

btw do follow my blog~

nurul aqidah said...

happy belated birthday la cik dosh wlaupon dah terlambat lambat..haha :D