followers

Saturday, December 24, 2011

Buat rakan2 blogger yang berdarah manis


Pengumuman kepada peminat-peminat belog encik dosh. Eehhh...geli bila sendiri yg baca..tak payah nak berpeminat sangatlah. bukan fadhilah khamsah pun nak berpeminat-peminat. tak gitu ling?

okeh back to the topic, Memandangkan final exam telah berkumandang, maka dengan ini Belog Encik Dosh akan berehat seketika dari sebarang post sehingga final exam tamat. TETAPI! selepas final exam akan banyak crita2 yang menarik yang akan dipost beserta dengan babak2 sensasi yang tak pernah ditayangkan di Belog Encik Dosh sebelum ini.pergh.. gelimat keyakinan aku.

dan bekersempatan ini sebelum masuk dewan peperiksaan. aku memohon maaf sekiranya ada salah silap diblog ini sekiranya ada mengguris, mencalar, menggeletek perasaan pembaca2 belog marhaen ni..maaf ye. hehe..:) dan trima kasih banyak2 kepada pengomen2 tegar yg slalu support ini blog. aku ingat korang weh sorang2.hehee..




okeh itu saja kot, skarang aku nak kluar pegi makan cendol.

15 comments:

mieza said...

good luck 4 ur exam..

Joe_Hans said...

nak exam jugak.. gudluck! :)

FaiZaH Fyn said...

gudluck! oh jangan lupa habis exam belanja cendol :p

eszyamin said...

gudluck lawyer!! doakan aku jugak..

Diyana Munira said...

:: looks at the list of followers ::

Wah! Boleh tahan you punya fanbase :p

Just kidding! But seriously. All the best in your finals. And, I pun mintak maaf jugak for any comments yang kasar ke pelik ke, etc. Same goes to when we talked in person lah.

0-0 okay?

diyana mn said...

gud luck jgak yeaa 4 exm..

yana,, said...

pengomen tegar je ke?? kalau setakat pembaca tegar kau igt x??? anyway, goodluck!

Dosh Saleem said...

mieza,joehan,faizah,eszyamin,DM,diyana: haha..thanc bebanyak! gud luck kepada anda semua juga! :)

yana: mekacih jugak kepada pembaca tegar.haha.mcmane nak ingat kalau tkde tinggalkan jejak~ btw thanx :)

Nuha Sofiah said...

All the best fer you incik dosh !
Saya ini silent reader kamu igt2 la org mcm sy ni jagk. hee !

Blogger bernama Zam ! said...

best of luck to u bro ! Ameeeenn .
update bnyak2 okay nnti hahha .

Jerr said...

gud luck Dosh . Ingat pesanan aku haritu .

aku yang aku pesan aku pun dah lupa . hahah.

naziyatul fatihah said...

gudluck en loyer :) haha

by shahamri.com [SA] said...

Hai dan salam kenalan from shah ye...ni blog shah www.shahamri.com..entri ni mmg best la! :) Shah datang ni pun sebab nak kongsikan Tutorial Tingkatkan Earning Churp-Churp Dengan Cepat!...Tutorial ye bukan tips :) so kalau berminat sila la baca ye :)

p/s: kalau yg belum join churp-churp boleh join di sini..masyuk! --> ++KLIK SINI UNTUK JOIN++

asyraf photophobia said...

follow me plish! pape pun style header bro! haha..leh ajar sikit nak gerak2 cartoon tu! :D like!

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Good Luck jugak..kita pun exam ni..hewhew..oke lawyer..T__T