followers

Saturday, December 10, 2011

Disapa Makhluk Berbulu

Jangan seriyes sangat dengan tajuk boleh? haha..okeh. aku start seriyes skarang. Peristiwa bermula pada waktu tengahari smalam..aku dgn member makan tengahari di sebuah kedai makan di shah alam. . lepas tu cuba teka apa yang berlaku? Haa~ ada seorang hamba Allah yg pemurah hati ni belanja kami satu meja makan. Orang tu memang kami tak kenal dan tk pernah jumpa pun seblom ni. hah. pelik kan? kalau kau pelik aku lagi terperanjat.

time dia nak balik tu dia pergi kat meja kami sambil tersenyum dan cakap,

"saya dah bayar makanan kamu semua.. Bagus topic perbincangan kamu"

lalu dia berlalu pergi meninggalkan kami dgn muka kehairanan. ternganga jap aku sambil terkebil2 mata. ..hahaha..tp baguslaa..moga Allah murahkan rezeki pakcik tu. :)

_____________________________________________________________

Dan malam tadi juga aku menghadiri Law Annual Dinner. Ramai orang kenamaan yang hadir termasuk Ketua Hakim Negara, Hakim2 dan Peguam2 ternama..tp aku tk kisah sangat siapa yg datang yg penting dapat makan dan bergembira ngan kawan2. itu lagi penting.haha. gambar pon tk byk dpt ambil sbb aku lebih pentingkan makan dr bergambar.hahaha

this are my bros. dah 5-6 tahun kami berkawan baik, dari zaman hingusan smpai dah macam bapak orang masing2.


17 comments:

si ngokngek said...

fuyoo rezeki jatuh diriba lar tue..kihkihkih

fuyoo,takda peguam hensem-2 ka,ejas sorang dermm..

p/s:shila course law ka??

Atiqah said...

ramai tak beratur semalam nak jumpa shila? HAHAHa

Dosh Saleem said...

si ngokngek: tak laa..dia perform je.haha

nyet: nyet!!! apsal tk pegi?? dia ambil attendance.haha

Addin-Lee said...

pergh ! shila tu >.< haha .

soe hawani said...

wow... shila amzah.
patah seribu hatiku~
hahaha :p

Mohd Khairi Khadzir said...

shila!!! ... cntik! (^__^)

eszyamin said...

dosh..topik apa yg korg bncang smpai buat die nak blnja korg? die curik2 dgr plak tu topik prbncgn korg..hahaha

Dosh Saleem said...

addin: hahah..comel gile dia.

soe: dia nyanyi lagu tu.haha

khairi: ni bukan stakat cantik. indah lagi.haha

eszyamin: kitorg borak pasal isu negara. mungkin pakcik tu ahli politik kot.haha

oja_alia said...

ukeh fine,,sentap!!

jeeeleesss...HAHAHA!!

soe hawani said...

encik dosh: untunglah boleh dengar die nyanyi live. lagu tu besh!

Azham Vosovic said...

kenapa ada Shila?

bro culik dia ey?

hehehehe

Joe_Hans said...

weyh..topic aper yang awesome sangat yg korang bincangkan sampai dapat sponsor makan nie??

Dosh Saleem said...

oja: ni hanya khayalan semata2 la cik oja. awek saya budak yg suka gigit straw tu...hahahah. :p

soe: haha..agakla

azham: dia perform time tu.join skali la.haha

Dosh Saleem said...

joe: topic2 org tua. tu yg dia syok pasang tlinga tu.haha

naziyatul fatihah said...

erkkk....
rezeki :)

LifeIsDreams said...

hai..sy bru follow ur blog..n if u dont mind, pliss follow mine.blh share cerita :)

atul dorra said...

salam,cmne nk folow?sory bru nk active just nk folow anyone.tq ,)