followers

Monday, December 12, 2011

Dihempap kertas bersaiz A4

kehidupan seharian
Pagi datang awal, punch card seblom pukul 8 pagi, berkampung dlm office smpai lewat malam, tkde weekend, kerja menggunung,tk cukup tidur, test seminggu 3-4 kali, tk cukup masa nak study, lunch hour slalu tkda, class abes lewat malam..

This is LLB(hons)

T_T (saya stress)

tapi mereka boleh, maka saya pun boleh.


Plaintif (yg berdiri)dan peguambela bg kes pencawang meletup

Tetuan Raja Farah & Associates

Summary judgment oleh Tetuan Iman & Co


Tetuan Amirul & Associates


10.30 malam still dioffice bincang kes dgn Tuan Shamsul




ada lagi 5 bulan nak habis..

8 comments:

laskar pelangi said...

goodluck!

Azham Vosovic said...

fuh!

smart pakaian seorang lawyer huhuhu

cik pha said...

anda nampak bergaya dan penuh dengan saksama nya bila berpakaian lawyer

Diyana Munira said...

Go Dosh! You can do it! Gooooo Dosh!!!

Don't worry, man. You can make it one. Wa caya sama lu (betul tak ayat ni)!!!

And, look on the bright side: kalau I masuk LLB next sem (insya Allah), you (plus Along and Paan) boleh bully I (good for you, bad for me)!!!!

PS: The cheer yang kat atas tu pun applicable untuk some other stuff ;)

Joe_Hans said...

pernah bercita2 nak futher Law.. Tapi parents suh amek Acc... sekian.. Smart dowh!

amirah anis said...

best wishes encik Dosh!!!

tabah okeh...5 bulan je lagi...kami ni lagi 2 tahun! but not as lawyer to be lah....hahaha

p/s:: smart giler...haha

Dosh Saleem said...

haha..thanx kawan2. :)

soe hawani said...

bakal lawyer :)