followers

Monday, August 1, 2011

Gathering Blogger Johor di Los Angeles

Eh, tajuk dah explain kan apa agak2 nak crita. tapi nak crita lagi boleh?okeh okeh aku crita skali imbas je. baca laju2 boleh? hahah

Ahad lepas sekumpulan anak muda johor telah mengadakan Gathering Blogger Johor Di La Stella Waterpark Star Hill Resort di Los Angeles, eh eh berangan. di Johor Bahru sebenarnya. hahah. dan ini merupakan gathering blogger aku yang pertama sejak bergelar blogger. So perasaan nerves tu tak payah cakap la kan sebab nerves memang tak boleh cakap. Meh senang aku crita melalui gambar je.


blogger2 ni bukan menyambut pesta florafauna malaysia.

blogger2 wanita johor bahru

blogger2 lelaki di johor bahru.

Sesi ice-breaking dari kak Julia Ngah blogger otai jb

aku bukan pandang kek tu.

sesi bergambar sebelum balik beraya.


hahah, apa2 pon aku berterima kasih kepada penganjur gathering ni pemilik blog taufan bin ribut sebab kalau tkda ampa memang tkda gathering nih.thanx bro! hahah.dan jugak kepada blogger2 yang supercool datang bermandi manda skali time tuh. korang memang terbaik tahap darjah celcius..

27 comments:

c.i.k.a.m.i.e.a said...

haha, kau pemalu. hik2.. ikut hati aku nak sakat. tapi karang aku pulak kena bahan. =____= btw, nice to know you!

"Arjunakirana" said...

perghhh... tak tahu nak cakap pe... by the way... syok gak ek...

Dosh Saleem said...

cikamiea: hahah..memanglaa..mula2 memang malu2 tunggu r nnti.terlebih hyper plak jadi.

ewanrani said...

hahaha..en dosh saleem pemalu ma...malu2 kucing..tp gathering semalam memang syok gak layan...sume sekepala..yessszaaa...

Dosh Saleem said...

ewan: hahah.aku segan la bro.tkpe mula2 je pasni dah tak malu.pasni join r agi bro.huhu.

miszATIN said...

doshhh~

sikitnye gambo hehe ;)

Lissa said...

wah.macam best je^^

Dosh Saleem said...

atin: internet lembab tahap tunggu order kat mamak. tk dpt nak upload byk.tkpe2 nnti dah ok akan ditambah.hehe.

lissa: ni bukan takat best tapi superbest!

eera said...

cis.. dosh yang pemalu ^_^..

oja_alia said...

hahahaa!!pemalu la encik dosh ni..takut nak berbual..hikhikhiiikk!!

Dosh Saleem said...

eera: Hhahah..lengkali dah tk pemalu. :p

oja: hahah.eh jangan takut! saya tk makan orang saya makan sambal belacan je. :p

iPai said...

wah2 .. gatherin tuh .. gila ah ..

cam kenal je yg baju kuning tuh .. dgn suami sakli datang .. uhuhuh

Taufan Bin Ribut said...

macam yg aku cakap..aku nak blogger johor ni terus berkembang cam blogger luar ..happening bro..next time kite buat lagi...

pitod said...

huhuhu aku xdpt ge..sbb dehal..

Mia Liana said...

wahhhh... terbaik....

selamat berkenalan.. lepas ni dah tak malu2 lagi...

Hackers said...

ko pemalu dan Hackers pon pemalu..sbb awek ramai masa tu..

Nurul Syakira Zainal said...

en dosh. muka saya ade di situ yek.

ABG ISZ said...

Terbaiklah Johor Bloggers, sportinglah korang semuanya :)

Jemput Datang Ini Blog Isz

FaiZaH Fyn said...

bestnya..nak jadi blogger johor jugak boleh?haha

Dosh Saleem said...

ipai: hahah.tu pemenang digi award tuh! kak julia ngah!

topan: hahah..tau tkpe. ko buat r agi insyaallah aku dtg.

pitod: patot r tak nmpak ko.hahah

kak julia: haha. tu la kak.lengkali saya tk penyegan lagi.hehe..

hacker: tau tkpe. nak borak tapi maluu.wahahah!

kiera: ade cik kira awak ade.hehe. :)

abg isz: hahah tau tkpe bang! lengkali buat r lagi!

faizah: jom2. nnti teman saye. :p

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, tak sangka busy2 dosh pown sempat lagi p gathering tuu.. btw zwan x penah lagi p mana2 gathering yg melibatkan blogger sbb segan.. HEHE

Pish said...

woh kt mne nih// ;o

Siti Zaleha said...

yeesss ! semua best2. terbaik sampai LEBAM ! :)

entry terbaru : http://perihalkisahhidupaku.blogspot.com/2011/08/gathering-blogger-jb-buat-aku-pengsan.html

..hizamirahim.. said...

errr...
los angeles ?
baru nak percaya.
haha.

Dosh Saleem said...

zwan: hahah.ni pon join saje2 je nak tmbah kawan2

ct: ye cik citi.hahah. :)

zami: hahah.biasalah ayat2 hyperbebola. :D

syarina syakila said...

best nyee dpt pergi..sy pown org johor gakk..next time boleh x nk join event bloger johor nie..hihihi..

ishiko said...

best best best