followers

Monday, July 18, 2011

Hizami, Nak Header Satu!

Heheh, sebnarnye ni first time aku nak join contest2 ni..dah berkurun aku buat blog tk penah join mana2 contest...okeh nerves ni..pliz tolong pegang aku boleh tak? eh jangan batalkan puasa aku. eh banyaklah kau.



ok kali ni ak join contest blog Budak Lelaki Sebelah Pintu ni..hahah..tau tak blog ni best gilee! tak caya baca sendiri baru paham. kalau tak paham cuba buat soalan add math pastu compare mane lagi tak faham..okeh merepek dah. okeh aku setat. Aku nak header ni sebab aku nak bgtau yang aku suka la kat penulisan blog ni yang kreatif dia olah ayat smpai aku gelak sorang2 sebelum masuk tidor.. boleh trima pakai tak ayat aku ni? hahah. :p


okeh aku tag faizah fyn. :)
http://www.budaklelaki.com/2011/07/hizami-nak-header-satu.html

err..betul tak cara aku join contest nih? -_-'

15 comments:

..hizamirahim.. said...

terima kasih dosh!
haha.
terharu baca.
T-T
nak nangis kejap.

äþèéž™ said...

jom sama-sama dapat blog cantik cam blog hizami tu. ngeeeee

FaiZaH Fyn said...

tengs enchek dosh sebab tag..btw dah join :)

fadlisabri said...

gud luck!=)

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

IMANSHAH said...

semuga berjaya

awek retro said...

aritu awek da mintak die wat kan..tp die tak nak...now..die wat contest plak..hihi

iPai said...

nice .. lepas ni, makin lawa laa header tuh .. uhuhuh

UyaRayza said...

gudlak bro hehehe

Mra Mastura said...

gudluck! hehe slogan beshh

myravea said...

Good luck encik dosh!:)

najihah sahami said...

wow!!mantap slogan. hehe..semoga zami ringankan beban untuk buat header free kat semua yang join. hihi

ijat_asni said...

good luck
^________^

..Bai.. said...

gudluck bro:D

belogkayangan said...

semoga terpilih :)

Bintang Biru. said...

tahniah wey. dah menang ! ^^