followers

Tuesday, July 19, 2011

Cubalah kalau berani.

Cubalah kalau berani teka aku pegi mana ahad lepas. tengok gambar kat bawah pon dah tahu aku bukan pegi pasar malam kan? hahah..mestilah tak okeh. Ahad lepas aku pergi merehatkan minda dekat pantai Tg. Balau, Kota Tinggi. Ye lah aku bukan robot tektonik yang bekerja sepanjang hari kat office tuh. skali skala nak jugak celup2 kaki dalam air. eh celup je ke?


ni bukan rombongan pergi konsert maharaja lawak

cuba teka sapa yang habiskan mee kat pinggan tu?

Batang buluh tu nak buat sebat warden raja.

aku tak paham kenapa..

kachak tak abg yg pandang camera tu???wewiitt!! utk diri sendiri! boleh?

kaki sape ni banyak bulu?? hah jawab!


yang penting skali lagi gambar diambil dengan mungunakan camera handphone samsung jet aku. bukan slr atau apa2 jenama terkemuka. tak sia2 aku menabung dari kecik utk beli phone nih, hehehe..

p.s: aku baru dapat result llb aku, n aku dapat! alhamdulillah!



22 comments:

ZWAN SABRI said...

Fuhyoooo! Sumpah cantik gila suma gambaq nii.. mmg tabik springla sama nfon dosh..
btw,kesian dosh ada sekeping gambaq jaa.. tula, sapa suruh jd cameraman.. HAHA

Fezul Fadhley said...

nice photos... mati2 igt dslr.. hehe

honey smile said...

bestnye pg jalan2....

fatin natasha :) said...

cantikla gmba, bagusnye camera hp u :)

Azri Fathurrahman said...

smarttt gambar .. lawa kamera ... best nya lama tak pegi pantai .. :D

awek retro said...

tang bulu kanki tu setuju ;)

iPai said...

llb tuh ape ?


wah2 .. syok ye mandi pantai .. heheh

SyaficqaHamdan said...

haishh, im fall in love wif those pic. ED, nk gtau nie. i jeless! haha

FaiZaH Fyn said...

jeles gila..org ade bakat ambik gambar pakai ape pun nampak cantik :)

UyaRayza said...

syoknye bercuti2 hehehehe..anyway tahniah :)

Liyana Zahim said...

Skies are blue oh alaikkk!!

Jer ... said...

asal gambar stylo gile . smart la camera . haha

Dosh Saleem said...

zwan: hahah..begitulah nmpaknya nasib.hihi

fezul: haha..macih2. :)

honeysmile: best!!!

sha: hahah..kebetulan cahaya kat pantai terang so gmbar jadi sharp.

azri: hahah.macih2.

awekretro: bulu kaki tu aset.hahah

ipai: llb tu legum baccalaureus. atau bachelor of law. hahah

syaficqa: macih cik fiqa. huhu :)

faizah: hehehe.beli la satu. :p

uya: macih2 :)

liyana: kebiru- biraan.hahahk

jer: hahah,macih bro. :)

izzad b* said...

nice!cantik pantai die!

singgah n rock the vote!!
http://izzadbaharuddin.blogspot.com/2011/07/rock-vote.html

Muhd Aizie said...

YEEEE JE pakai samsung... ni dslr ni

Dosh Saleem said...

izzad: hahah.mmg cantik pon!

aizie: heheh, takla, yg bg gmbar dia naik setelah diedit. takdak kena mengena ngan slr.huhu..(aku tkdak duit nak beli slr)

Gauss-Seidal said...

gambaq smart..

ishiko said...

hahaaa.. celuupp kaki pun bolehh..

nuruhuda_329 said...

alamakkk....xde butang like la plak..err nak komen ape ae? huaaaa cantik..sgt suke laut, pantai, waterfall n seangkatan dgnnya heeee..tenang!!! kite curik header yg kamoo buat hahahahah tuing3 :P

iPai said...

owh bachelor of alw .. gitu rupanya ..

shishi.. said...

kaki monyet kot...hehehehee...cantik la pic...gn pe ea tngkap...

Sr. Maryam Fatanah said...

cntek sume gmbar ini..except that gmbar yg kaki tu..anyway..edit guna ape?? cntek !