followers

Friday, June 17, 2011

Semuanya Nampak Indah Harini :)

Pergh Gembira beb arini, rasa nampak semua indah2 blaka.:D Nak makan senyum, seblom tido senyum, basuh pinggan pon senyum.heheh.

Eh tak, tak.. aku senyum bukan sebab dah nak kawin, tapi sebab baru dapat result Peperiksaan Semester Akhir aku. Pergh legaa rasanya..Alhamdulillah result aku meningkat dan melebihi apa yang aku jangkakan utk Final sem aku. dan skarang aku dah Grad!!haha....rasa macam di awangan pulak. Dan antara lagu2 yang menggambarkan perasaan aku kat bawah ni haa..semua dari Owl City.penah dengar? yang nyanyi lagu si kunang-kunang tu tahu?. Eh silap, Fireflies...Seriyes wa tak tipu lagu dia best beb~ sapa yg sedih2 or moody bila dengar tros naik balik kot smangat.haha..alaa skali skala dalam hati ada taman boleh kan..

Kat bawah ni disertakan antara lagu2 dia yg terbaik la, click la tajuk lagu tu dan ampa akan terawang2.ergh..boleh ke? :)



Hot Air Balloon

To the Sky

Saltwater Room


'All Things Bright and Beautiful' -ni tajuk album Owl City yang baru. Aku suka Mende Alah Owl City ni sebab dia ada unsur2 positive dalam setiap lyric dia. membuang Chi2 negative dalam pemikiran dan mengindahkan kehidupan. Mak aih ayat aku ke ni?

Yang membuatkan hidup ini indah adalah pilihan diri kita sendiri :) *ayat pakar2 motivasi


16 comments:

FaiZaH Fyn said...

Alhamdulillah...senyum sampai ke telinga laa org tu...

IMANSHAH said...

Tahniah bro

Jer ... said...

MR BRIGHTSIDE LA KO DOSH ,HAHA

Dosh Saleem said...

Faizah: senyum 360 darjah kot.hehe

Imanshah: thanx bro.haha

Jer: skali skala nak berbunga3 sket, hehe

sHaFiFi said...

waaa sonoknye la da abis :)

sugar2 kapas strawberry said...

tahniah en dosh!

,twins-atirah. said...

alhamdulillah, tahniah!! ;D

Cik Kuyin said...

waaahhh!!! congrats. syiooooookknye. mesti rase dunia cam encik dosh yg punya kan. haha. :)

nuruhuda_329 said...

slamt dh grad..pasni sy plak huuu;)

fatin natasha :) said...

congrats ;)

meaw said...

fuhhhh,tahniahhhhhh ^_^V

Dosh Saleem said...

shafifi: hehe..bley la sronok. :)

cottoncandy strawberry: thanx gula2 kapas. :)

athirah: thanx :)

cik kuyin: hehe..gembira gak la~ :)

nurulhuda: waa~ cngr82 :)

sha: macih2. hehe :)

meow: tengkiu2. :)

HaNa Hani said...

pergh...senyum xlekang2 tuhh
congrats for ur result
^_^

miZs kArtiKa said...

congrats ya...
btw bcse of dis entry i fall in luv with owl city song..
haha....gud suggestion mr.dosh.. feel much btter after hear dat song..
again..congrats yea..:)

wanie_nan said...

congrats~cenyum slalu~ ^_^

putree said...

suka background music.yg main piano tue ^^