followers

Monday, May 30, 2011

Tersesat ketika Blogwalking?

Hah sape dah ade pakwe or awek kat sini? Baik cakap.heheh. Sesuka hati je aku tanye macam tu kan? Lastik pakai pemadam getah nak? Ergh boleh ke? Okey abaikan..sebelum tersasul lebih jauh baik aku kembali kejalan yang benar. Okeh actually tadi time aku blogwalking banyak la terbaca blog2 yang menarik. Pergh..siriyes aku gelak macam orang terencat tadi.nyaris tertumpah cawan nescafe kat seblah ni.hehe..

Eh apsal suka sangat nih? Hehe..pasal blog2 kamulaa~ ada yang lawak tu smpai terpusing2 meja aku baca..ada juga blog yang sayu je ak baca..ish..tkpe2 sabar ye..:).dan ada gak pengalaman2 korang yang sronok bila dibaca.Pergi tempat tu tempat nih.macam aku plak yang pergi kan.haha..Apa yang aku nak bgtau penulisan korang memang superb arh..semart beb~menceriakan hari aku.hehe.thanx bebanyak :). *wahai muka, sila berhenti tersengih2. : )

Tengah melayan gelak2 sorang tadi ak dapat gambar dr member aku time ALSA National Conference minggu lepas. ALSA tu mende alah apa plak? ALSA= 'Asian Law Student Association' atau dalam bahasa Arab dipanggil 'Persatuan Pelajar Undang-Undang Se-Asia'. Hah nama macam gempak kan? Kalau letak dalam resume komfem dapat keje.eh pandai-pandai pulak kan? Grad pun tk lagi ade hati nak brangan.heheh.

bergambar bersama Ketua Hakim dan para timbalan dekan.

aku bila lagi nak jadi ketua hakim? berangaaaannnn lagiiiiiii....hahahahah. :D


28 comments:

aqmalazmi said...

hahah..kan...
bnyak blog boleh menceriakan kita..
tak gitu??
anyway..mane kau dlm pic tu???
tak cam
HAHHAA

Dosh Saleem said...

aqmal:ujung kanan skali tu haa!huhu

ikha said...

encem nyer anda dlm pic..haha~ =p

ZWAN SABRI said...

Ek eh, x sangka la bahasa arab pown lebeyh kurang bhasa melayu.. HAHA..
btw, sumpah Dosh hebat.
cayalah!

asfarina fatin redzuan said...

wahhh ! hebat la anda :D
Btw,degree nanti sye nk smbung law jugak,tu pn kalau dpt,sile beri tnjuk ajar yer.aha :P

Dosh Saleem said...

ikha: erghh..T_T *tetibe nak nangis dengar.haha

zwan: eh tkdela..grad pon blom lagi bro.

asfarina: owh nnti sambungla~ tk rugi amek law.huhu

si gadis ayu said...

lawatan balas...smbil bce2...heheh,n follow juge...=)

tenks sudi follow sy...sy bru lgy dlm dunie blog neyh...^_^

Wani said...

wahwahwah...baru tau itu namanya bahasa arab da...

ps: thanks atas lawatan anda ^^

Az-Zahra Fauzee said...

jom gelak guling-guling..
haha~

soe hawani said...

hahaha...
"berangan lagi" tu x salah senanye..

Dosh Saleem said...

gadisayu: owh mekacih2.haha

wani: hehe..tu mungkin arab pakistan.

az-zahra:trguling2 haha.. :p

soe: skali skali ok kan.haha *padahal byk kali :p

sya hassan said...

insyaAllah nnti smpai la mse kau jdi ketua hakim..aminn

anismelon said...

singgah sini balik..weee...blog anis kategori mane..sedih..lucu..appy??weee..

best nye bakal jd lawyer..heee..gud luck..:)

Jer ... said...

untungla dosh amik law . wakaka ,

cheqwa said...

perrgh,blogwalking pon boleh sesat..kena la ada tourist guide kalo cmni..haha

syrupmasin said...

ohh budak law la nih..hebattt..

AzieYmiN said...

cepat cari jalan pulang

najwaMazlan said...

tersesat blog walking? kih3. igt kan org sesat dalam hutan je. pakcik dosh! mana chat box? nak tinggal jejak nih. kih3. comment dan follow. :)

FiDaRiNa said...

Follow u back..:)

suesue said...

saja tggalkan jejak..tersesat blogwalking sini..hehe

♥ adibah mazlan ♥ said...

dalam banyak banyak blog saya mmg tabik dengan blog awak, sebab apa.
sebab ini blog pemilik budak law.. bercakap dengan budak law mmg kena siapkan bnyk strategi dari bnyk aspek, :)

saya ada add awak dekat fb, adibah mazlan, hope awak approve sbb ada bnda saya nak tanya,, ok :)

Dosh Saleem said...

sya: insyaallah :)

anis: owh haha..kisah lucu ngan jalan2 skali.hehe

jerza: ang ktawakan ak ka? siotnye member.haha

cheqwa:gahaha!

syrupmasin: ish..tk hebat la T_T.

najwa: saye mmg tkde chatbox cik.huhu..:)btw thanx

adibah: aish jgn ckp camtu. tk gomar den mendongarnyo.haha..tk perlu susun madah bicara kot ckp ngan saye.hehe..ckp je. :)

honey smile said...

msti bce sy pnye blog gak kn??
kalo x..xde la awk follow sy..
hah??ngaku cpt..

Liyana Zahim said...

Sme cengitu yer? Uh dasat2.. Kat blog sy feling apakah? =D

Alin Liyana said...

blog boleh bt kita tersenyummmmm HAHA

♥enaz ♥ said...

uitm ?

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

yang tgh baca ntri awk nikh pon tersengih tersunyum sumbing ekekekeee

Ewan Yusof said...

berselera jerk