followers

Friday, April 22, 2011

Kalau dah nama setudent

Tedia dah dia mai dah! benda yang paling tak dinanti2kan,kalau boleh nak lari jauh2 sampai tanjung malim. tak lain dan tak bukan, peperiksaan akhir semester atau dalam english education depa dok panggil sebagai final exam!

hehe..takut tak? takut tak? sape tak takut beb. siriyes beriyes2 bergelora minda sebentar memikirkan tentangnya. time2 final ni lah dekat library mcm ada bg buku percuma.ataupun mungkin buku orang taknak tapi bygkan kalau bagi duit percuma,haa~ okeh merepek, abaikan. ceq cuma nak bgtau ja ramai gilak orang! sampai ada yang dah booking tempat duduk awal2. utk orang2 yang bangun lambat mcm ceq ni kirim salam je la nak dpt tempat bagai. dan banyak lagi adengan2 pelik pelajar waktu nak exam nih. ada yang tekun setadi, ada yang lumba lari pagi2 buta, ada yang cakap sorang2 (nak hafal kot) dan ada juga yang terkejut2 kena sergah. gahaha!
nota kaki ceq

oklah sebenar2 nya ceq cuma nak bagitau talian menulis blog akan tergendala seketika sehingga 12 May ni bila abes final. lepas tu 4 bulan cuti nak update sampai hangus. haha!! GudLak menjawab exam semua! :)binatang yang tak kluarkan bunyi bila nak makan


paham tak dah final? Sila tutup laptop!

ok,bye!

13 comments:

fatin natasha :) said...

good luck encik dosh! :)

Miss Hamilicious said...

uish! windu gila teman nak exam gak..bowink doh xjadi student nih!
(poyos jer) ^^

Smoga berjaya!

fadzioriq said...

UUuuuu~ensem nyer abg dosh~nk saainnn~kakaka~

melle amir said...

good luck good luck

Maly F said...

hoh final year dah kan dosh..
gud luck ! kita abes 27 April.hoho

Dosh Saleem said...

sha: gudluck jugak~ :)

mis hamilicious: mekacih2. huhu

meor: dem mior, ushashu skali karang.gahaha

melle:gudluck

maly f: yeah, mekacih cik my f. :)

Fara VavaVoom said...

yesh !! ceq habis dulu naaa... kehkeh .. gudluck ! buat bebetol . jgn dok tidoq jaa.....

chobitschii said...

All the best Dosh ^_^

cham's said...

nanti after exam kita nak besankan kucing kita dgn kamu...selamat berbesan :)

http://shamsulcairol.blogspot.com/2011/05/mr-mrs-bobby.html

ZWAN SABRI said...

good luck ye dosh.. ;)

luna said...

gud lak =)

amir aizat said...

goodluck!

akmal ariffin said...

comey gler kucing tuh!!!!!!!!!!!