followers

Thursday, April 14, 2011

Ini cerita siriyes antara kau dan aku dan depa

Ini cerita Siriyes. peristiwa ni brlaku seketika tadi.sedang ceq berjalan menuruni satu tangga bangunan cempaka 1 di faculty dengan kawan2 ceq, tiba2 kelibat seseorang menyapa dari blakang..dub dab dub dab.. jantung ceq berlari laju skali memikirkan siapakah gerangan kelibat itu..lalu ceq memalingkan kepala ceq dan..ALAMAK!

"wei jom tangkap gambar class"

suspen bukan? hahak! rupa2nya member ceq ajak tangkap gambar kami sekelas. memandangkan tadi merupakan last class kami jadi dengan cerianya masing2 berenti sat kat 'taman tergantung babylon' fakulti undang-undang.gahaha..tergantung tang mana pun ceq taktau. cuma dah depa suma panggil cenggitu. maka berlakulah sesi tangkap,lepas tanda dan tangkap semula rakan2 sekelas ceq. wewiitt!

sang peragawan dan peragawati

gaya kuak bebas.

gaya kuak lentang

rerakan ceq

yang gadis-gadis

sronok naa ceq berkawan ngan depa suma ni..suma baik2 ja.lama dah ceq kenal depa dr time asasi lagi. dah dekat 4 tahun stengah sama2 kenal depa ni.huih. tengok tengok ceq dah sedih,ceq da sedih.haha..insyaallah ad rezki kita jumpa lagi na..

7 comments:

ZWAN SABRI said...

waa.. sumpah nanti rindu giler kowt.. zwan pown semalam da last class untuk diploma.. lepas ni masing2 akan sambung degree plak.. sumpah nanti rindu masing2.. huhu

melle amir said...

gambar first cool

Dosh Saleem said...

zwan: woah, bersumpah2 ang?haha..yeah mmg best.haha

melle: macih2.hehe :)

Haziq Yaacob said...

huhu..apalah rasanya last class utk habih belajar nnt..ayokk!

ReenAppLe said...

ku de 2 tao lagi kaT U..hehehe
good luck in life..

Dosh Saleem said...

haziq;rasa tktau nak kata apa haziq.haha..

reenapple: gudluck nnti k.huhu

Nurarnida Sabrina said...

u r my senior of law fact