followers

Saturday, March 12, 2011

campak dalam perigi nak?

Huih ngeri tak tengok lobang pic kat bawah ni? seghiau tengok kan?. haha..eh jangan risau! ini sekadar lukisan lantai sahaja ataupun nama lain dia 3D floor painting. kalau tengok skali imbas memang seolah2 ad lubang kat lantai tu. tengok, tengok ade orang jatuh.hahak! tu pun lukisan gak tp siriyes nampak riyel dan mencuakkan.

hasil seni ni banyak ada kat eropah dimana pelukis bebas menggunakan hanya kapur tulis utk melakar hasil seninya yg sehebat tu. pergh..hebat betol diorang ni. kalau ak buat kat lantai rumah ak mesti mak aku tak gembira. mesti ak dapat kerja tambahan mop lantai rumah lepas tu.hahak. well then mari kita lihat pic2 terhebat ni.


ni gambaq ahli politik pedengki kat memember dia.huih kejam btoi tolak depa dalam perigi.hahak.

Uihh!! kutip!, kutip!duit percuma! hahak. padahal tu hanya lukisan kat dinding ja


apa prasaan ampa kalau tengah jalan2 kat shopping complex pastu ad makhluk camni kluar dr bawah tanah? hah takot tak?haha.pergh teringat kisah yakjuj makjuj

mamat ni phone dia jatuh dalam ais mintak tolong cik anjing laut yg baik hati ambilkan

ni nama dia gila! kolam renang kat tengah2 jalan raya! mamat tu cam hepi melompat.hahak!

begitulah alkisahnya gambar yg menipu mata masyarakat dunia.heheh. emm baru2 ni ak jrg update disebabkan kerja yg terlebih2 tnpa henti datang. dan insyaallah ak takkan berhenti dari buat entry sbb dah anggap blogging ni sbgai sebahagian dr ak dah.haha...btw siriyesly ak amat appriciate komen2 korang sume. thanx sesangat krana lalu lalang dekat belog yg entahapa2 nih.korang memang terbaik wok!!! :)

3 comments:

cik ayin said...

terbaek la..iya2 je lukisan tu

adwafarahin said...

yosh! mr dosh singgah sni :)

Dosh Saleem said...

ayin: haha..yeah tau tkpe.

adwafarahin: owh thanx2.huhu