followers

Monday, February 7, 2011

kau dasar keropok!

Ey rindu ak tak? hahak! ~rindu eh? :p ey perasantut betol ak ni.hehe..rasa da dekat hampir seminggu tk post sini. sori~ agak sibuk dan buat2 menyibuk sejak 3-4 hari lepas.owh aku pegi mane? ak gi menikah. eh tak salah,ak gi anta orang menikah kat Kelantanlaa~jauh beb dari JB ke klantan. rasa tringin nak memiliki jet laju nanti senang gerak mana2.gi kelas pon kalo malas nak bawak motor naik jet je parking atas bumbung faculty. hee~ seronok beronok2 aku kalau betul2 ade kan?okeh dosh, setop merepek. heheh. nak tahu tak time gi terengganu singgah jap kat tempat buat kopok lekor. erghh,,terer betol makcik2 tu mengguling2 tepung sehingga terasa nak makan je tepong mentah tu.,heheh! :p


makcik tu guling laju2 tepung tu sampai terpelanting kat baju

ni yg siap utk digoreng dan disantap

dan time baki cuti2 tu ak melayan budak kecik nih. seronok ey ade adek kecik. boley dengki2 die.hehek. :p eh takla. ak abang penyayang. hehe..O :)

senyum simpol dipantai malawi,kelantan

hobi: menconteng sambil pegang bantal busuk

heheh, hasil contengan faiq

okeh tu serba sedikitlaaa..naik cuti plak tetibe ad test. nsib bek da lepas td.huu~ok kite sambung nnti ye. :)

10 comments:

SweetSyaza said...

lama tak makan keropok ni..huhu

c.a.p.i.k said...

tgk dak comeyh tuh pengang bantal busuk,trigt masak kechik2 duluh..xmo lepas bantal busuk! hahaha..g mane2 mesti nak bwak bntal busuk..kahkahkah..bile pikir balik, malu gler!haha

Afiefah Safieni said...

dia lukis bas sekolah ek??
comel betul.

nub said...

wahahah.dak kecik tu ada akak x?

whahaahhaah

ikha said...

wah! lma xmkn kropok..huhu~ dak kecik tu comey la ^^

Dosh Saleem said...

sweetsyaza: owh boleh didapatkan dipasar2 malam berhampiran.hehe. ^^

capik: haha. memang2. time kecik2 dlu tu la kira best fren dok buat tido.

afiefah: yeah, die memang suke lukis bas,lori,etc

nub: die ad sorg kakak ngan 2 org abg.hehe
ikha: comel tapi suka lari2.huhu

qiela said...

nak siket kropok lekor !!!
hehe..mcm sedap jewp..
twos lapar nie..hehe

soe hawani said...

si adik nye tersgt lah chumeelll ^^

ZWAN SABRI said...

parking jet atas bumbung fakulti> Then lagumana nak turon encek dosh ooi.. takkan nak terjun kowt.. x pasai2 mati katak plak nanti.. HAHA..
Btw, syokla pi tengganu.. nak kopok skettt.. HAHA

Noor Adibah Binti A.Latif said...

HEE! ade keropok lekor! sedap nye.. FAV!