followers

Tuesday, February 8, 2011

Aku kuat mengidam

Erghh..malam ni ak tk dapek nak post pasal makan2 sebab ak tk bley makan best2 sejak 2-3 hari lepas. Huu~ari2 makan moi ja. T_T. tak lalu ceq nak makan bila terkenang pada si dia….hahak! :p ceq tipoo..ceq bukan tak lalu makan. Slera memang hari2 tak penah brubah! Gila makan! Tp pabila diserang penyakit2 musim2 panas (ulser,sore throat,batuk,demam) terpaksa berpuasa dari makan makanan yg best2 nih. T_T..takpa2, Allah bagi penyakit supaya kita dok sentiasa ingat kat dia na. kawal sikit nafsu makan aku nih. Huhu~

Erghh..kawan2 doakan ak cepat2 sembuh k, nnti baru ak berselera nak post pasal makan2.hahak! :p

erghh...sakit ke ni? haha

16 comments:

nub said...

haha. alala sakit naa abang kita... hahaha

Dosh Saleem said...

nub: wahaha..ye r.skarang ak mengidam nak makan ikan patin plak time tk sihat nih.

SENGAL UNTA'S said...

mineral water saja ?? haha mustahil ini dosh!

KD said...

cepat sihat! :)

Dosh Saleem said...

sengalunta:nape, tak percaye ka?haha

KD: thanx cik KD~ :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

UIHHHHH ORANG SAKI MANA BOLEHHHH MAKAN IKAN PATIN .... MAKAN IKAN BILIS AJERRR TAUU...

EEMMMM KO KALAU JADI HOS RANCANGAN JALAN-JALAN CARI MAKAN TU PUN BAGUSSS

sarah abadan said...

sabar banyak2 ye...nanti dah sihat ang pulun la balik makanan idaman tu...kekeke..btw, mnm air masak bag0s utk kesihatan...mnm banyak2 ye...

fyy mokhtar said...

mengidam? cam pompuan jek. lalalala

bee.k0tt said...

dan lagi p0sing . tak saked sgt k0t ;)

Dosh Saleem said...

afzanizam: owh, haha..nnti nak apply. :p

sarah abadan: owh, thanx 4 da info sarah~.huhu..memang minum air banyak pon. :)

fyy mokhtar: haa~ ni mesti stakat bace topic tros komen ni.hahak! :D

bee kot: haha..tu candid time dalam keta je.huhu

qiela said...

smoge cepat sembuh !!!
dah sehat nnt bole mkn bnyk2 ag..hehe
:)

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, parah nii.. demamla, batukla, ulserla..
semoga cepat sembuh naa.. ;)

dosh said...

qiela:mekacih cik qiela. ti sihat saya buat post makan2 lagi k.huhu

zwan: owh thanx zwan.huhu

iksharizan said...

sihat cepat2 :)

sakuraspicelife said...

samer la~~la ni dpt mkn roti jer..food poison..

Dosh Saleem said...

iksharizan: owh mekacih2.huhu

sakuraspicelife: ergh..tensen kan bile saket n tk dpt makan best2.haha