followers

Friday, February 11, 2011

kene tangkap basah!

Hok ari cuti ni ceq tak kemane2 pown. Tapi ceq kene campak kat swimming pool malam smalam. Ce cite ce cite.hahak! ni sume gara2 fenomena anto kak limah nih! Satu rumah dok ulang2 dialog dia.hehe..eh,eh, ni bukan crite pasal usop si penari kebudayaan tu. Kali ni post pasal parti basah.eh, macam siriyes kan bunyi nye.hahak :p

Eh, bukan parti ape pon. Tak pernah awok gi parti2 nih.haha..ni sempena befday member kami n kitorg buat makan2 sket. bukan stakat makan je. Dah ujong2 tu, sume kene campak dalam kolam sorang2. Hahak! Ak smunyik blakang pasu pon kene gak! Tak sempat ak nak tanggal sluar jean dlu dah kene campok dah! hehe

kite bako je! kite bako je!

siap bawak shisha perisa stoberi lagi.

hah! angkat! angkat! pas potong kek tros angkat!

adengan tolak beramai2



pesta air thailand,kawasikap!

hehe, siriyes best walaupon time balik ak terpaksa naik motor dalam keadaan mcm tikus kene hujan.hahak!




11 comments:

hakimfaridzul said...

best sambut birthday camtuh!
hahahahahaha

nabila faryzza said...

eceyh! nyorok belakang pasu? memang tak ahh. hehe :)

ZWAN SABRI said...

HAHA..
Sumpah best gila maen campak2..
Klaw zwan, sebelom orang campak zwan kat dalam kolam tu, zwan terjun dulu.. HAHA

Dosh Saleem said...

hakimfaridzul: besh2 haha..lenjun sume

nabila faryzza: hehe..kantoi gak time tuh. :D

zwan sabri: tk sempat nak terjun dlu dah kene angkat.haha

farouq said...

best,best terjun pool but shisha is not good for health...2 kali ganda teruk daripada rokok..cuma pandangan k.peace all:)..

Dosh Saleem said...

farouq: owh saya stuju! huhu.. kadang je bley la. kalo slalu masuk spital kang.haha

KD said...

awak didapati bersalah kerana kenatangkap basah kuyup ye encik dosh.haha.
bytheway,saya tag awak lagi http://sheislikearainbowtohim.blogspot.com/2011/02/25-facts-about-me.html

Dosh Saleem said...

KD: haha..saye memang basah kuyup.huhu~nnti lapang2 saye buat k :)

sarah abadan said...

haha cite hantu kak limah balik umah tu mmg klako gile kan...hahahaah..
waa bestnye main campak2 orang kat dlm kolam...haha

ejans said...

haha style..

gigiAriEma said...

wah3!! gila parti sakan kau yea..huhu
mcm best je an.. :P