followers

Wednesday, February 2, 2011

Harini ceq blaja pasal XXX


Hai awek!
Siapa nama? Boleh kenal tak? Nak ngorat bley tak? Eheheh.. amboih start2 entry dah menggatai.padahal kalo betol2 mau lari ak kalo cakap camtu.hahak! eh, ceq ni pemalu sebenarnye.hahak. saja ja ni. Eh, ampun maaf dipinta atas kemengarutanku .hehe.

Ermm..heran tak knape si Belog Encik Dosh ni asyik post benda2 enjoy ja. Tak blaja ka? Tkde masa2 susah ka? Haishh..bukan macam tu. Ceq ada ja lalui keadaan susah, sedih suma tu. Cuma taknak post kat sini ja sebab kalo bley nak share perkara yang hepi2 ja. Yg sedih biaqla tersemat di dalam ati. Sob sob.. huihh..tacing-tacing plak. :p

dan ceq blaja oit. pegi class, buat assignment,blablabla sume tp ceq rasa tk perlu utk ceq post kat sini. Takkan la nak post “harini ceq blaja pasal XXXXX” nnti ampa yg boring dok baca post ceq.

Ok, ceq nak ceta masa coti. Eh, sedar2 je dah 6 ari masa cuti berlalu. Uii skejap dah nak abes. Tp syiok wohh kat umah keje tengok tv n layan my bro ja,faiq yg suka menconteng. erghh..abes buku ak jadi kertas lukisan dia. -_-'

suke cilok topi abg die! -_-'


p.s: eh apsal ak ter 'ceq'2 ni? haha

19 comments:

payeen said...

xde makanan?

so not dosh!

ha ha

IMANSHAH said...

rumaja sekali dosh..guna sebaik mungkin..

kiut adik dosh

Dosh Saleem said...

payeen: payeen ang btoi2 kenai sama ini tuan punya blog.hehe..

imanshah: tu la pasal.smbil blajar mesti nak bergumbirak juga.haha

nub said...

tu la.. ceq pon ceq laa... hahaha

Dosh Saleem said...

nub:belog ko mempengaruhi ak nub.hahak

ZWAN SABRI said...

Tula pasai.. heran jugak awat tetiba dok ceq2 ni.. rindu kat kedah kowtt.. HAHA
btw, tula kan.. jap jer masa belalu. .dah cuti 6 hari.. huhu..

Dosh Saleem said...

zwan: haha.agaknye ar. rindu gile kedah.

Nia Bebeh said...

kiutnya adik diaaa.

p/s : thanks folo :)

Dosh Saleem said...

nia: no biggie :)

KD said...

keep on writing bout your happy story encik dosh. ceq suka jadi happy ;)

yang turut terceq sama,kd.

KD said...

eh salah ayat *ceq pun jadi happy
heee.maluu.buat buat tak nampak je okay.

Dosh Saleem said...

KD: thanx cik KD, terharu ceq. ishkk..:p thanx support saya na. :)

nurazwani saimi said...

come adek.HAHA

nurazwani saimi said...
This comment has been removed by the author.
Zaty Anuar said...

ceq pun tk tau nk komen apa. hahaha

qiela said...

eyh2..BF saye ade la yg bwah skali 2..hahaha
:p

Dosh Saleem said...

nurazwani: haha..die comey tp mulut bising.huhu

zaty: komen la apa2 na. ahaha..

qiela: ahaha..kalo die tau mesti die shy2 cat. :)

qiela said...

hahaha
chumel sungguh..
geram sdah..heee
bia die memalu..

:)

Hidayah Tarmizi said...

adik nya sgt comel! :)