followers

Sunday, January 30, 2011

Mak dah pilihkan menantu orang utara.


Angpa habaq aq lagu mana ceq nak carik nasik kandaq kat jb nih? hahak! ergh.. rindu btoi ak kat pelita nasik kandaq kat Sungai Petani, Kedah. eh, bukan tu je ak rindu. semua tang utagha2 ni ak rindu naa..hehe :p

Eh? bukan2! ak belum ad gadis kat sana utk dirindui kat sana, ak rindu kat Uitm Sungai Petani, Kedah. haaa.. tu la tempat ak mula2 pegi class pakai T-Shirt. hahak! kat situ dulu ak buat Asasi Undang-Undang ak slama staun stengah. tu yg kadang2 post2 ak ad berbaur kedahan sikit.hahak!

Best na duduk sana, makan heaven n murah~ nasik ayam pak mut Rm2.50 je tapi nasik tambah boleh makan sampai malam! dan kuih 1 = 20 sen still wujud lagi. erghh..lapaa~ n ad makcik senyum jual roti canai sedap kat dining hall ak.heheh.

n yg paling best kat sana banyak la tempat2 menarik n kawan2 kat sana siriyes terpaling best yang amat! waa~ ak dah start rindu dah ni!! mai ak ceta melalui gambaq ja. ak rindu gilak moment2 ni.
lawan futsal yang tk brapa nak menang.

lumba beskal yang aku bukan no satu

pre-law dinner

pi langkawi dengan serendah bajet rm150

Amek angin kat Gurney Drive Penang.

haih kalo nak ceta memang tk abes ceq nak ceta. tkpalaa lengkali kita sambung na.skarang dah 3 tahun berlalu tp sumpah rindu sama ini zaman! :)

p.s: Tajuk entry nih hiperbola ja. sumpah ceq single. hehe. :p

29 comments:

nub said...

langkawi mang syiokk..kampong aku. ahhah

Dosh Saleem said...

Nub: sronok la ang balek kampung mandi laut.haha

payedd said...

laa.ingtkan da pilih menantu bebetol..
hahah

langkawi mmg best. haha

wAwa wiNkiE said...

hiks~
bleh masuk list menantu pilihan x?

anyway mknn kt utara mmg murah n sdp2 plak.. =)

M Naz AR said...

oh, senior pre law merbok r ni..

ZWAN SABRI said...

Dosh dah nak grad kan?
lepas ni apply la jadi lecturer undang2 kat UiTM Merbok..
boleh imbau kenangan2 indah yang lalu..
HAHA
btw, makcik senyum roti canai kat dining tu, semenjak zwan masok uitm, dia da xde la.. huhu

Dosh Saleem said...

payedd: haha.tu kena tanya mak ak dulu sbb la ni memang suroh dia carik kan.hahak!

wawa winkie: haha..tempat masih kosong lagi.jhahak! :p

M Naz R: yeah2, ang prelaw gak ka?

zwan: ergh..jauh sangat la zwan nak keje sampai sana.huhu

Wan Zulqhairi said...

bus ape yg terbkar tuh???

Dosh Saleem said...

wan: taktau la. kami datang ja dah terbakar.hahak

soe hawani said...

memg tajuk itu sgtlah hiperbola..

nOtakaki: nice belog ^^

Dosh Saleem said...

soe hawani: haha.. agakla kan? owh thanx :)

payeen said...

propa betol tajok. grrr

peh nasi kandaq sedap gila

kalau bce entry msti ade psl mkn.
grrr

lapa terus

iLa VaNiLLa said...

bwt gempak jew ngn tajok entri.. hehehe.. langkawi?? x penh g lg.. nk g !!!!!!!!!!!!!!

Dosh Saleem said...

payeen: haha..tu la pasal, eh ckap pasal lapa ceq da lapa balek nih.wahahak!

ila: haha..tajok mesti gempak2,hehe :p

Amirrah Zawani said...

saya org utara... hehe!!!
yeap2... langkawi nng bestt!! ;)

payeen said...

pukoi kasi xyah hidop lagi pon xpe.

kejam ta kejam lah kan

ha ha

Dosh Saleem said...

amirrah: yeah! orang utagha memang sempoi!!

payeen: ang saba na..idup ni memang camtu tp takpa. those who hurt u will be hurt back. :)

Joe_Hans said...

lar...baru bak suh mak hang carikkan 1 ..ghahahha

Dosh Saleem said...

joehan: ak pon tk lepas lagi na.haha

Izyan Lavender. said...

haha. agak teruja tengok title entry Incik Dosh.

sy pernah stay 2 taun kat Kedah.
siyez makanan sume murah2. jimat jgk lah. hehe.

Dosh Saleem said...

izyan: yeah! murahkan? sronok duduk sane~ :)

zaty luvlianncezzz said...

aiii follow cni :)

NUR AYNIE said...

laaa~~~ ingat nak tunjuk calon isteri td hahah~~~~

bighagenjo said...

wahh~ best owh kenangan ko. teringat budak2 kuuu~

Dosh Saleem said...

zaty: thanx. :)

nur aynie: calon istri takdak lagi.huhu

bighagenjo: waa~ mesti lagi besh! :)

FzaIbrahim said...

wahhhh..
best kn kt sana?
sem ni last kt uitm kedah.
pasni mesti rindu jugak.
wuuuu..

asphaq said...

Mai penang roger lagi noh :P

gigiAriEma said...

cek dok sp..haha

cik ungu said...

banner lumba basikal tuh komfem faiq lukie.