followers

Saturday, January 29, 2011

Saat2 Genting yang mencemaskan!

Eh tahu tak ak teringin bebenar nak gi negeri omputeh.. tringin rasa nak men snowboard turun laju2 sampai bawah guna satu kaki. best tak idea aku? hehe..takpala skarang biaq ak setadi betol2 n dah keja nnti ade duit ley la capai impian snowboard guna satu kaki tu.wahaha! erkk..aku merepek lagi. suka betol lari tajuk ak ni. okeh2 sori bebanyak. wahai rakan2 blogger yang terpaling best arini post pasal rombongan cik kiah ke sukan komanwel Genting Highland. Ergh..walaupun ak pegi ni taun lepas tapi ak nak ceta jugak. Tak kire!tak kire! Huhuk. buroknye prangai :DD

geng2 kami memang suka buat keje gile. Gi genting ni adalah pada pukul 3 pagi dr shah alam dan ianya berlaku secara tidak sengaje (erghh..boley ke?) malam tu plan malam tu gak pegi.heheh. mentang2 la paper final time tu dah abes, masing2 on ja!


kami naek genting jalan kaki ja.

rakan2 ak yang terlibat disaat2 genting

huih sejuk2~


16 comments:

nub said...

memang genting keadaan ang.. hahaa. p 1 hari jaa ka?

Dosh Saleem said...

nub: genting abeh. a'ah. sehari je.

payeen said...

dah laa musim ujan. g genting. gilaa sejuk.

IMANSHAH said...

7 tahun dah tak genting kot..dok tengok atap genting jelah

Dosh Saleem said...

payeen: walaupun hujan sanggup kami redahi.huhu :p

imanshah: pergh lame tu. mai2 lengkali gi genting.hahak!

ZWAN SABRI said...

Malam tu rancang, malam tu jugak pi? WOW! Sumpah genting gila.. HAHA

rossoneri said...

bestnyaaaa,plan time tu pegi time tu gak...huuuuu besttttttt...

sarah abadan said...

gentingnye...pegi genting dlm keadaan genting...haha XD

Amira Naddia said...

xde jais!

Dosh Saleem said...

zwan: yup2 plan itik terbang.haha

rossoneri: yeah dak2 lelaki mmg slalu camtu.hahak!

sarah: saat2 genting di genting memang menggentingkan! hehe :p

Amira: owh tkde ae? huhu

Ungu said...

korang memang sumpah random.

suddenly hidup nampak macam sangat mudah.

:D

Dosh Saleem said...

ungu: life ain't easy as wut u see cik, but i just go with the flow ja.haha. :)

Mimie said...

bestnya dpt jalan2 kat genting..nak ikut gak :)

Dosh Saleem said...

mimie: oh cik mimie mai la join skali lengkali. kite kasi genting betul2 genting.hahak!

BilaGadisBercerita said...

syoknya p genting! nak p jugak! :(

Dosh Saleem said...

bilagadisbercerita: jom la..hahak tp skung musim hujan. maybe kat sane turon salji! hahak! :p