followers

Monday, January 3, 2011

termakan cekodok dua hari lepas

Pernah tak korang bertukar menjadi cekodok?tak pun manusia goreng tepung. tahu tak aku hampir bertukar jadi cekodok smalam.akibat birthday aku, ak dijadikan cekodok tepung jagung malam tadi. T_T.hahah. siriyes aku tk jangka akan kena ‘serangan’ tu time tengah2 lepak malam2. Pandai gile diorang plan dan menjadikan aku seperti sejenis kek.patutla member aku datang2 je sume senyum2 kat aku time lepak. Siap bagi tips lagi dari faisal,

“salah satu petua rambut sihat letak telur dgn madu”

siriyes ak masih tk dapat detect time tu bile dah kene baru prasan!heheh!

inilah rupa cekodok goreng tu

adengan kejar mengejar telah berlaku ditaman permainan lewat malam tadi, thanx for the wishes walaupun jadi makanan,heheh

aku kenyit mata sebab nak ngorat makcik kedai makan supaya bg nasik tmbah.

19 comments:

kizzy tf said...

hahaha best2~ (wpun sebenarnya kat hati geram! kan? haha)

btw, Happy Birthday!

Anisa Hang Tuah said...

happy belated day yee
kalau dpt baling telur kat awak nih best ni
hehehe

Dosh Saleem said...

kizzy tf: yeah, sikit2.ahahah..not really laa.dah pasrah da.huhu

anisa:thank~ huhu...dah berlumuran dengan telutr pun.huhiu

nub said...

hahha..aku baru kena smalam..hareemmmm dak2 ni...busuk 1 badan..ayaq loji kot depa bagi aku..adoii

zOeY zAu YaH said...

eppy bsday...haha comel jek kene 'anaiya' haha

Dosh Saleem said...

nub: hahah.kita punya nasib same dowh,hahaha!

zoey zauyah: comel tersiksa! hahah thanx for the wish :)

izyan said...

happy birthday!!may Allah always bless u..

qiela said...

hehee..
cekodok comel..
sian nyew..
hehee
:)

Misshy Innz said...

sape sempat mkn cekodok goreng ni ?
ape rase ee ?
hehe ;D
hhapy belated burfday !

-iEkA DaRLink- said...

haha comel.
hepi besday! :)

Dosh Saleem said...

izyan: thanx izyan!! haha :)

Dosh Saleem said...

qiela: saya redha je coz seblom ni mereka2 kena ngan saye lagi trok.hahak! :)

Dosh Saleem said...

Misshy inn: ghahaha! perisa cokelat vanilla.hahah! thanx 4 the wish! :)

Dosh Saleem said...

ieka:mekacih cik eika!! :)

ChEnTa HaTi ZaTi said...

HaHaHa
TiPs yG BaGoS...
PaS Ni KeNe TrY LtAk TeLuR & MaDu...
CnFiRm RaMbUt BeRSiNaR-SiNaR...:P

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, Cok kodok goreng resepi dari Johor la.. HAHAHA..
btw, HAPPY BELATED BIRTHDAY.. ;)

iKhRam said...

ada masa makan itu bukdan dari haiwan mahupun tumbuhan..

hahaha

hepi besday

Dosh Saleem said...

zwan: try lah cekodok rebus pasni.hahak!

ikhram:kadang2 makanan datang dr alien. heheh! :D

qiela said...

hahaha..ptot laa
kan da kne balik
hehee
:)