followers

Sunday, January 2, 2011

Bermalam dirumah menteri

“Pat,pat ,sesiku sesipat, sape cepat dia dapat” betol ke sape cepat die dapat? Kalo jawab exam cepat2 tk dapat pon markah hebat? Kiut tak pantun aku? nak anggap sebagai pantun boleh gurindam pun boleh. okeh skali lagi ucapan slamat tahun baru omputeh kepada bloggers2 yg kul kul sekalian. Seriyes aku cakap sangat pnat harini smpai tercungap2 nafas aku. Dan kini slamat tiba di shah Alam utk semester terakhir. J

Okeh,tahu tak smalam aku pegi mane?meh ak crite, smalam sebenarnya ak bersama family bergerak2 dari johor bahru ke Shah Alam, dan bermalam di Putrajaya. N gi jalan2 disekitar kawasan kat sana.Putrajaya sangat best dan bangunan dia cantik yang amat!hehe..jakun gile aku tetibe.hahak!walaupun dekat je dgn shah alam tp ak jrang pegi inikan pula bermalam.hahah.trasa seperti menteri lak bila brada kat situ.

pandangan dari kondo aku menetap seketika diPutrajaya di presint 9

malam tuh my bro, faiq sakit mata n ayahku memakaikan die ubat mata.hahah! punyelah penakut nak pakai ubat mata die ni! sebijik macam aku kecik2 dulu. adengan ni pun setelah dipujuk beberapa kali utk pakai ubat.orang suruh bukak mata dia pegi kejam.hahaha! tp lepas dah pakai sengih-sengih tanda berjaya.hahah! yeah inilah adik kesayanganku faiq yang persis skali abangnya. :)
adengan bedah mata

ni plak gambar time berehat diperhentian dengkil

ibu tercinta dan adik tersayang.hahah!

selesai sudah sesi penghantaran anak-anak ke shah alam dan my parent balik jb.well then alhamdulillah mereka dah slamat sampai rumah td. thanx mom,dad :)

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

gambar nice
(:

IMANSHAH said...

rumah menteri mana kau bermalam??

Dosh Saleem said...

Anisa: owh, mekacih cik anisa :)

imanshah:hahak! menteri dijabatan perdana menterei.hehe.. :p tu gimik je la tajuk tu. :p

ddYanie said...

hahak! comey gila gelagat adik...=))

Maly F said...

kondo sape kat putrajaya tuh?
my abg pun kat presint 9.huhu

iKhRam said...

putrajaya yg tenang dan patriotik..

Dosh Saleem said...

ddYanie:hahah.die memang camtu, tula sebab saye sayang kat die.hahah

MalyF: owh kondo penjawat kerajaan mydad. :)

ikhram:yeah sangat patriotik.hahah! :)

ZWAN SABRI said...

HAHA.. kantoi yang Dosh dulu takot titek ubat dalam mata.. ;)
yup2.. bangunan kat putrajaya mmg chantek2.. rasa bangga jadi rakyat Malaysia kalaw tgk bangunan2 kat Putrajaya tuu.. ;)

Dosh Saleem said...

zwan: hahah.yeah. saket woo air masuk mata.hahahk!

qiela said...

heee..
asal la adeq dosh nie cumel sgt..
hehe..kenapa mate die saket??

Dosh Saleem said...

qiela:huhu.die asyik dok gosok2 mata je tu yg jadi camtu.huhu.com

Loyar Lawa said...

ibumu cantekk sngt