followers

Thursday, December 30, 2010

Adengan peluk memeluk pemeluk

Harini banyak betol nyamok, dok sesuka hati je hinggap2 kat aku..syuh2.karang aku buat kerja gila malam2 ni karang pasang unggun api dalam rumah bg berasap br kau tau.erghh..gi la isap darah cicak ke lipas ke.erghh..ok ak mrepek..hahah.sori kawan2 bloggers, teremo ngan menatang terbang2 nih.eheh.ok2 ak stop mrepek. Ehem..bertemu lagi kita dirancangan bincang subuh.hahak. topic yg kita kan bincangkan pagi yg hening ni adalah, jeng jeng jeng! (sila baca dengan penuh intonansi)

“Tahun Baru”

Ada apa dengan tahun baru? Ada angpau kah? Atau makan2 kah? Yg pasti tiap2 kali tahun baru penuh dengan bunyi2 letupan kat langit ditemani sorakan2 di sekitar tempat didunia. Perghh..skejap je dah nak masuk 2011. Rasa macam skejap je masa jalan. Trasa rugi kadang2 dok habiskan masa on9 .sape rasa sama macam aku sila angkat hidung tinggi2.tak mahu angkat suka hati.Heheh. dah masuk final sem dah, dan beberapa jam je lagi akan meninggalkan rumah kesayanganku, Johor Bahru dan kembali semula ke Bandar Anggerik, Shah Alam. T_T..waa takmo balek weh, haha..rindu sey nak tinggalkan family.nak2 teman sepermainan aku, faiq haqim, taun depan die start darjah 1. Pergh tringin nak tengok die gi skolah pagi2 tapi apakan daya masa mencemburui (jeles) kat abang die. T_T..tkpe2 nnti ber3G dengan abg ye.hahah.(abes kredit bapak aku) :p

komfem abang akan rindu wahai adik :(

N this 1 January genaplah umor penulis blogni 23.erghh..tuanya rasa. T_T.well then kita berjumpa lagi di post2 semasa di shah alam.assalamualaikum..(meninggalkan blog seketika dengan nada sedih) :p

SELAMAT TAHUN BARU!

28 comments:

ZWAN SABRI said...

Fisrt skali, HAPPY NEW YEAR and HAPPY BIRTHDAY.. nak adiah? sila mai merbok.. HAHA
erm, aiseyh, samala.. sedeyh kowt nak tinggalkan umah... xpa2, seb bek dah final sem kan.. ;)
Aiseyh, sure comey gila faiq pakai baju skolah.. i likeeeeeeeee.. ;)

Dosh Saleem said...

zwan:ahahah! mekacih2. seblom ni dia pra skolah pon tgok die pkai baju sklah dah.haha

nub said...

hahha.pagi sok nanti wa pukoi lu kaw2.hahaha

nulhazwany abdul malik said...

berperang ngan nyamuk memang kadang2 menganggu emosi.. ^^


sweet nya adik ngan abang.. hee

Dosh Saleem said...

nub: ahahah,ak tk abes pukoi ang ag,sat lu.haha :D

Dosh Saleem said...

nulhazwany: tu r.tp nyamuk2 tu dah mati kene ridsect.ahahah..

qiela said...

heeee..chumell nyew adeq dosh..
pinjam bole??haha..
geram tgk die..haha..
btw happy new year n happt b'day 2 u!!
smoge sgale impian dan angan2 mat jenin menjadi kenyataan ea..haha..n happy slalu..

waa..qla pown da nak msok sem bwu...sedih nak tggl kan family..hukhuk
:(

Dosh Saleem said...

qiela:ahahah.die pemalu sket kalo ad org perempuan.nnti dia semunyik blakang saye.hahak!btw thanx 4 da wish! :)

qiela said...

haha..alaa..pemalu kew..
heee..kim salam kat die nnt k..
haha..kate dr peminat die..hehe..
erm welcome ajewp..
:)

Dosh Saleem said...

qiela: boleh saja.hahah.gudluck for ur upcoming semester

qiela said...

owk2..
good luck 4 u 2..
:)

faradiba anuar said...

selamat tahun baru.
have a good year this time.

ChEnTa HaTi ZaTi said...

1sT TiMe LeaVe CoMMeNt HeRe :)
bTw,HePy NeW YeaR..
aNd HePy BuFdAy ToO...
aDiK KaMu sGt CuTe...
BeShNyE aDe aDiK KaN..:)

iKhRam said...

hepi besday
kalau ikut tahun kita mungkin seusia..

tp ari tu baru je sambut besday.. takkan nak sama usia kot.. hahaha

hepi new year

yang benar
ikhram

nsdahlia said...

tq dosh sbb follow blog kte! kte dah follow balik. ok, gedik plak. sori!

amek law ye? kat uitm ke? sy pun amek law jugak :) dan juga tak suka berpolitik. heheh~ (tp nak tak nak kene tau jugak hal politik D:)

btw, selamat tahun baru 2011~~~!!

Dosh Saleem said...

faradiba: slamat tahun baru gak cik faradiba! :)

Dosh Saleem said...

zati: hahah..thanx tau! haha..yeah sedey nak tinggalkan die :(

Dosh Saleem said...

Ikhramn: thank encik ikhram!

Dosh Saleem said...

nsdahlia: yeah kita dikapal yg sama.hahak! tp takmo cite law kat sini sebab bosan kan? huhuhu. :( thanx anuyway!!! :D

fadzioriq said...

oi, since ko cakap ko lagi byk blogging dari fb, aku post sini je lah ek?
Happy Birthday Dosh~hehehe

cik ieyra said...

happy new year :P

Ain Tralala said...

HEPI NEW YEAR

~tengs follow me, follow u back :)

Dosh Saleem said...

mior: haha..thanx bro.ak dah ad kt umah da ni.ko balik bile?

Dosh Saleem said...

cik eira: epi new year too!

aintralala: thanx!

Maly F said...

wahh dah last sem yea. saya baru nak masuk sem 4.adoihh.lmbt lagi nak abes.hoho.

btw, happy new year and good luck ;)

Dosh Saleem said...

MalyF: kalau macam tu awak sama batch ngan adik perempuan saya lah.haha..ntah2 kawan adek saya. :)

Maly F said...

haha.mungkin jugak yea.kat mne dia? saya kat uitm p.alam tu haa.course OT.hee

syazz said...

encik dosh ! saya terpikat dgn adik awak ni . mcm mana yea ? haha