followers

Tuesday, January 4, 2011

Sudah capai klimaks


ey ey comel tak? Eeeeeii!!!!!!! PRASANnya!!hahak! rasa macam nak pukol kan dok buat gaya geli2. time tu assilah mmber aku ckp,

"ko buat la pose camtu nanti baru ad awek tros sker kat ko"

bhahahah!ini adalah aksi 3 tahun lepas di MacD Gurney Drive Penang.
:D boleh saja ambil apa2 utk dibaling ke skrin laptop ni. :p ghahahah! erghh..sori aku ngarut malam2 nih.tahu tak siriyes aku tengah boring tahap klimaks ni.dudok dalam bilik macam tenuk mengandung. T_T. mana taknya ni first week study dan class utk minggu ni dah habis coz tutorial start lagi 2 minggu.bosan~3 years ago,skung sume brubah bentuk badan,hahak! nak2 yg baju putih tu dah 2 kali saiz aku skarang .ghahahah! :p larikk!!

mmber2 ak dok jenjalan gi bangkok 3 hari,perghh best gile~ diorg dah booking tiket awal2 lagi dr sem lepas.padan muka aku sape suroh tk booking awal2.erghh..well then ak dah de plan for this weekend, nntikan post edisi terhad lagi padat!haha..:)

p.s:i miss my bro, faiq :(

15 comments:

nub said...

wweewitt!
jom p UK bulan 5 nanti..
gua tgah seting2.haha

Dosh Saleem said...

nub:ghahahah! duit yayasan aku pon blom tentu cukop utk tiket gi sane dowh.ghahah! tp mmg niat travel europe dowh.nak pegi jumpe mister bing.

bantalijau said...

pose peberet aq gak tu..

nice~

Espadrilla Badaruddin said...

woot..woot..
credit untuk anda bro :)
blog hebat wok.
entry sangat menarik ayat beliau.
moga terus sukses ;D

Dosh Saleem said...

bantalhijau: owh mekacih2 greenpill0w.:)

Dosh Saleem said...

espadrilla: ghahaha,saya main tulis ngarot2 je cik. :) btw thanx. huhu

ZWAN SABRI said...

Sumpah jambu kowt yang pic kat ats2 tuu.. ensem2.. ;)

erm, aiseyh, td adala google rupa tenuk mengandung sambill imagine yang tu muka dosh... HAHA

qiela said...

haha..
nub 2 ajak pi UK kat ulu klang kowt dosh...
hahahaa..

:)

Espadrilla Badaruddin said...

mengarut tulah selalu jadik terbaek. haha . my pleasure encik . ;D

Dosh Saleem said...

zwan: bahahah! a'ah yelah mcm jambu batu jatuh longkang. gahahah! tu mude lagi ler zwan.anak2 lagi.

Dosh Saleem said...

qiela: yeah mintak nub sponsor gi uk.heheh.

Dosh Saleem said...

espadrilla: ye ke? mekacih~ huhu.

payeen said...

tingggii..

*nampak sgt tgok gmbar je. lariiiiiiiiii.....

H A H A

Dosh Saleem said...

payeen: kerana ketinggian itu sering terhantuk kpala.hahah

iKhRam said...

tak lama lg tu ramai la yg tersangkut...