followers

Saturday, January 15, 2011

Eh? aku bukan bomba!

Ergghh,,langkah penjimatan ak gagal lagi. ni semua gara2 rumate ak yang mengidam nak makan McD dengan tak semena.hehe..ceh salahkan rumate plak. padahal ak pun beriye-riye sangat tadi.hahak! ey bile cuti setat ah? tak sabar nak balik JB nih. siriyes ak mengidam nak makan Kacang Pol Bomba dengan ABC Kampung Melayu Majidee. erkk..kalah orang mengandung anak lapan ak ni. T_T

Mentang2 lah semester ni wiken aku 3 hari (termasuk jumaat takdak class) maka wiken ak rasa panjang. oh semester ni memang tk byk class sebab amek 5 paper je. tapi 5 pon trasa cam amek 10 paper.susah woo dah tahun akhir ni. T_T

pembunuh otak ak utk sem ni:

-Jurisprudence II
-International Law II

-Law of Association II

-Civil Family Law II

-Law of Insolvency II


ni sume subject2 yang bakal menggilakan ak sepanjang sem ni.

seblom ak start menggila mabok baca case (padahal pemalas). sempat lagi ak jadi batman kluar malam2.hehe..
Erghh..aku memang suka makan

ni orang yang first time pegi uptown.hehe..

berenti sat beli belon ben10.

nak balek dah.haha



14 comments:

bantalijau said...

alahai....igatkan abang bomba tadi~

erm..

Dosh Saleem said...

bantalhijau: hehe..itu tajuk je.hahaha

KD said...

kd pun amik 5 paper je kot sem ni pastu ada law paper jugak.bisnes law. haha :D

bluethunderheart said...

kunjungan perdana bang
salam hangat dari blue

ZWAN SABRI said...

Kacang pol bomba? camna tuu..? HAHA
btw, comey "kakak" yang first time pi uptown tuu..
xmo jd bf dia ka? teettttt...
HAHA

Dosh Saleem said...

KD: owh business law campoq contract law and partnership kan? huhu buat betoi2 na. :)

Dosh Saleem said...

bluethunderheart: wah karya penulisan anda sangat menarik. barangkali anda seorang cerpenis yg hebat ya?

Dosh Saleem said...

zwan: kacang pol tu dtg dari arab sebnarnye.dekat ngan stesen bomba. tu sebab panggil kacang pol bomba.
owh kakak tu dah berpunya dah.hehe

nub said...

wahaha.bomba naa..ceitt

gahha

qiela said...

hahaa..
beli belon ben 10..
qla pnyew 2....
hehe
:)

JuAn NaSir said...

teringin nak gi jalan2 JB+singapore...haihhh...=)

MahaMahu said...

ehh kalau bukan bomba apa heheheh...

Singgah hari isnin yg serba indah minggu baru tahun.

Dosh Saleem said...

nub: gahaha. biasa la nub dulu masa kecik aku nak jadi bomba.

qiela: wah! qiela suke ben10! kita sekapal :)

Juan: dah dekat dah jb n singapore tu.datang ler..haha

Mahamahu: wah hari isnin anda nmpak ceria!haha

qiela said...

hahaa
sekapal..
selaut..
lagi se ape ag??hehe
:)