followers

Monday, December 13, 2010

pertandingan lari dalam guni

today is just like yesterday, its okay coz its holiday~
hehe..sedang mengemaskini file2 kat laptop tetibe terjumpe pic2 lama time dizaman 'matrik.lantas ku membelek2 kepingan memori2 ku satu persatu. erghh.. -_-' n only one thing in my head,

"i miss them"

i miss my practikum hayat 7 mates.
n roomates yg best!
thoha,acai, naufal,
haha..korang memang best! kite sebilik unite gile dulu! sume satu kpala,ngan lawak2 sengal thoha, acai yang rajin kejut aku subuh and naufal yg best! nak2 time buka puasa sama2 yg kite siap bet lagi sape yg akan kemas.bhahah!.

zaman ni matematik dibaca bukan sekadar mengira. acai n naufal

mamat ne skung da jadi engineer.haha.naufal


rakan Practikum Hayat 7


yeah, practikum saya hanya ad 4 lelaki dan 17 perempuan. lecture hall pon lelaki hanya 25% je. but seriously sangat best dengan diorang! makan sama2 kat cafe, gelak2 semua. time bedah tikus kat lab bio mula2 semua takot pastu bile dah potong2 menatang tu jd cam siang ikan korang kerjakan.time lab chemistry plak, habes tabung2 uji pecah hasil kerja kitorang! ahahah.:). manelah korang sume ni skarang, diyana, mai, mas, todak, fairuz,mayn yg len2 lagi.haih.. korang sume baik gile ! rindu gile kat korang skarang. ntah macamane la korang skarang ae? masing2 dah ada haluan masing2. well then if ad time kita buat gathering k.

cafe admin yg menjadi pilihan


mai, diyana,mas( time makan cendol kat hentian bas tangkak) :D

me n dr mai digerai cendol. hee~(2006)

n i don't have many picture of u guys. ye laa..zaman matrik mana tau amek2 gambar ni and disebabkan handphone dlu pon tk bercamera.hehe..but anyway gmbar anda semua tersimpan didalam hati saya. :) chewah! ayat nak sasterawan negara! :p

p.s: life never be the same without u guys, gud luck in every path that u choose. :)

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

kmj sangat dkt dgn rumah ibu nis

zOeY zAu YaH said...

heeeee...=)

ZWAN SABRI said...

Wow! Kenangan yang sungguh indah.. erm,mana pertandingan lari dalam guni? HAHA

DoshDrake said...

anis:owh ye ke? dekat ngan gunung ledang.hehe.
zoe: huuu~~:p
zwan:itu skadar ayat penarik je.bhahah!

mYezme said...

waaaaaaaaaa~~~
sweetnye dosh,missed u too dude
bestnye zmn2 matrix dulu! best giler
gosh! when v can meet again...waaa

DoshDrake said...

yeah,mai, if there is time machine zaman yg paling nak pergi adalah zaman di matrik. even skejap tp best gile ngan korang. :)

fadzioriq said...

muka ko gle innocent~hahaha
tapiiiiii~sbnrnyer kita tak tau~hahaha

DoshDrake said...

meor, hahah!
itu kite berdua je tahu.ahahahh!
haish.tkley bincang kat sini dowh.balik umah s.alam br boley bincang.ahahah!

SyahmiFikri said...

huhu.. 2 la pengalamn menarik kann.. hehehe