followers

Wednesday, December 8, 2010

ngapain begitunya dong dang dong?

ni gmbar di bilik

saya

adek saya ye.
bergambar dahulu seblom kluar bergumbira.hehe

ngapain sih? bilangnya enggak dibicara sebegitu? :i kok ianya begini ketemu saja samanya. ganteng banget! :D

haha..okeh!
yah lately walaupun cuti rase cam malas nak update blog sgt.ntah r nothing to be update kot. hehe..heneway, yes i've 2 blog but yg lagi satu tu private blog. :p
fb pun sama jarang bukak n tak ketagih cam dulu dah.
if anything tunggulah ada angin utk update. kepada cik ekin n cik zulyana,thank k korang coz remind me back utk tulis smula. :) hehe..terharu ngan kalian berdua T_T.
okeh, cite sket ape wat time cuti ni.haha..

nothing.

yeah,
buat sangat benda ' berfaedah' cuti ni. haha. byk menghabiskan masa ngan family dan rakan2 je kot. ye saye mmg family guy, saya hari2 call family saya time kat shah alam. ada gerangan kata saya ni manja. bhahahah! yeah tak kisahla nak kata apa. bagi saya call family hari2 adalah benda baik apa. pedulik apa orang cakap kan. dari org yg cakap tu asyik call2 awek je pastu clash. lagi tak guna kan? ingatlah wahai rakan2 ku. time skarang ni laa kita nak appreciate parent kita.diorang suka kita call diorang tp diorg tk ckp., apa salahnya kan jgn time nak mintak duit je br call.haha.. seriously, diorang tk mintak harta kita bila dah keja nnti, apa yg diorg nak adalah attention dari kita. kalau skarang kita dah jauh2 ngan diorang camni apatah lagi bila diorg dah tua, kita dah bekeluarga. ishkk..
chewah tetiba ak jadi penceramah plak!! :DD
oklah sambung balik ape nak cakap tadi hah?
owh cuti,
yeah byk tgok tv, movie, lepak ngan memember, ____(isi tempat kosong)
haha..most time lepak ngan member kat singgah slalu,
balik2 situ! haih.ahahah..actually kat situ best kot. btol2 depan danga bay atau teluk danga. depan tu dah selat tebrau, n tmpat usha2 awek kat situ.hee~

ni lah restoran singgah slalu yg digembar gemburkan tu.

beso tmpat die (johor style loghat)

kat sini ade shisha bai, don't worry datang jb ak blanje.hahaha.

what made tmpat ni best sbb environment die n lampu2 die yg bertanglungan,music (life band)

yeah, itulah antara benda yg saya buat ketika cuti. maybe pasni ad lagi saye akan post lagi ye..if ad anything yg baru dan sy akan update sini balik ye :)

Yay!!!


11 comments:

AnisZahra said...

Hahaha

DoshDrake said...

hehehe

ekin said...

yay!!!
teruskan menulis yaa, jgn jd mcm saya

AdiE said...

best gile tmpt itu..
nie nak bersiap2 g mane ek?

DoshDrake said...

nak pegi men besikal.hehe..tklaa..

ZWAN SABRI said...

wah.. best gak ek lepak2 kat situ.. btw, updatela blog slalu.. ramai yg nak baca.. haha..

DoshDrake said...

bhahahah! ade jugak org bace blog ni. :p okeh2..no hal bro.

Kiera Qaira said...

halo3..^_^
sy singgah n follow anda ^_^
simple sempoi blog anda..
wooot...wooott...=)

DoshDrake said...

haha..mekacih kerana melawat cik Kiera. a'ah simple coz tak gheti sgt coding2 blog. hehe.. :)

Amanina Sofea said...

haha...
best dpt habgout..

DoshDrake said...

yeah, dikala ad masa terlebey ley hang out. kalau tk.hehe..:p