followers

Friday, December 24, 2010

mamak,jangan botak kan kpala saya!

Okeh, cuti riang ria hampir tamat, tak sampai 2 minggu aku akan balik semula ke s.alam, T_T.takmo balek la. ak nak jumpe doraemon nak pinjam pintu sesuka hati die supaya ak boleh balik makan tghari kat rumah, pastu bersarapan pagi kat Paris dan tido petang kat bumbung White House. Ergh..tp memandangkan pakcik kepala bulat tu tak wujud terpaksala ak balik s,alam.

Oleh kerana ini semester terakhir, nilah last ak boleh berambut panjang, sebab lepas tu ak akan melangkah ke profession yg tk membenarkan berambut panjang.(kalau ad rezki la). Seblom2 ni aku penah la jugak berambut panjang ni dan penah gak berambut pendek serta botak. Masa aku botak siriyes muka ak mcm Bruce Will orang Mongolia, buruk yang amat,(erk.kesian orang mongolia,padahal diorang cantik macam altantuya). tu pon terpaksa botak sebab masuk plkn. Oh ya, ak bekas pelatih plkn Kem Teluk Sari kat Mersing. Plkn tu sronok la jugak. Erghh..sebelom aku lari dari tajuk baik kita troskan dgn topic kali ni.

“Rambut”

Macam2 jenis rambut ad kat dunia ni, rmbut mcam ayam, rambut yg sikit,rambut yang banyak, dan ak termasuk dalam kategori rambut lebat yg beralun ombak pantai.dan skarang dalam dilemma samada nak ptong rmbut ni or biarkan panjang.mintak maaf kawan2.tetibe isu tk pnting ni jadi isu.ahahah! :p kalau rambut pendek Nampak lebih kemas dan ringkas tapi ak lebih suka panjang sebab ianya berseni katanya.ahahah.setelah belek2 album2 taun2 seblom ni jumpelah beberapa gambar semasa rambut ak pendek, sederhana pendek, dan panjang.mana yg ok agaknye ye.

rambut terpendek?

rambut sederhana panjang?

or panjang?

ataupun begini?


21 comments:

nub said...

rmbut budak tu style!
hahak

zOeY zAu YaH said...

yg ke-3 tu style lah..buat la camtu lagi sure tergoda hakhak...

Dosh Saleem said...

nub: yeah, siriyes stylo kalo gi class rmbut camtu

zoey: ahah,im plannin' to. huhu:)

ZWAN SABRI said...

Rambut yang gambar ke-2 and ke-3 tu mmg terbaeekkk... Tapikan, why not u try rambot budak yang pic last tu.. HAHA..

Jeely jelly said...

rambot pnjg lah... ade nmpk keheenseman disitu... erk~~~ :)

Dosh Saleem said...

zwan: owh, tu kene pakai gatsby ultrawax,

jelly: ahah, yeah,saye rasa mungkin sy akan berambut pnjg. :D

sugar2 kapas strawberry said...

rambut gmba second tu hensem :)

KD said...

botakkan rambut anda.haha. okay okay. yang sederhana panjang.

qiela said...

haha..
yg ke 3 tuh ok..
but lau try yg mcm bdak 2 pown bole..hehe..

Dosh Saleem said...

sugar: itu ilusi optik gmbar tu.haha..

KD: botak kdg2 menarik jugak.hehe

qiela: yeah memang plan utk no 3. if tk jadi gak tros nak yg mcm budak tu.ahah.

Kiera Qaira said...

semart wambot@_@

e-dayah said...

doremon dtg nk bg pinjam pintu doremon kpd dosh saleem..hehe

qiela said...

hahaa..
lau da wat rmbut mmcm daakk 2 bg tau eaa..
bole qla wat photoshoot untuk rmbut 2..hehehee

Dosh Saleem said...

kiera; sebenarnya serabot.hehe

e-dayah: tula, kucin biru tu kdekut sgt nak bagi.heheh.

qiela: kalau dosh buat rmbut mcm tu,qiela org first sy tunjuk.ahahah. :p

CIK IMAKASIHDANI said...

y last sekali paling hensem kalo wt...hahah...conferm sy ngorat,follow kamu,f me back ya :)

payeen said...

suke yg panjang,

seyes.
tengs follow (:

Siti Mashitah Saidin said...

rambut sederhana pendek! smart gila!~

Dosh Saleem said...

cik imakasihdani: erk!haha.. thanx cik ima

payeen: yang panjang? huhu.ti saya bele panjang smpai kaki bleh?.hehek. :p

siti mashitah: sy nak pnjg sket lagi ley? :)

KD said...

betul betul betul (macam upin ipin)
handsome nya lelaki botak ;D

qiela said...

hahaa..ok2..qiela tggu nie bile dosh nak wt mcm 2..
hehe..
:)

Embun Pagi said...

rmbut sederhana pnjang tu...woooww!!da mcm nabil penyanyi tu la...ehhee