followers

Saturday, December 25, 2010

Kehadapan blogger2 yg the best in the world!

Ehem, assalamualaikumwarahmatullahwabarakatuh, kehadapan blogger2 yang versatile sekalian. Erk..ak tk paham knapa masa ak blaja kat skolah dulu cikgu ajar guna ayat “kehadapan saudaraku” kat surat2 tak rasmi. Knapa tak ke blakang? Tak pun “ketepi saudaraku”. Mungkin bila baca surat tu kena depankan badan ke?haih, buat ape ak pening2 fikir bende ni,hah! tengok kan dah lari topic lagi.ok2 sori2. Meh berbalik semula kepada topic harini.

aku nak carik kucing yg pandai blogging

Actually tujuan post ni nak memberikan penghargaan kepada korang blogger2 sume.clap,clap,clap (tepukan penghargaan) hehe..mekacih banyak2 krana follow ak walaupon crita2 ak kat blog ni yg ntah apa2 ak merepek . korang memang terbaik dan superb tahap ultraman Taro. Heheh.

Sronok bace entry2 korang, ad yg klaka gile smpai tumpah gelas nescafe ak trlanggar sebab gelak melampau. -_-“(habis karpet mak aku) ad yang memberi byk inspirasi kehidupan kat aku,chewah.hehe..yg penting aku byk blajar understanding orangla dlm beloging nih dan brkongsi idea2 dengan korang.dan ad beberapa member blogging yang sentiasa support ak utk meneruskan aktiviti yg berwibawa nih.thank korang sebab rajin post2 komen kat post ngarot2 aku ni. Korang memang stylo milo. Insyaallah ak balas balik sume komen k. bagus sebenarnya mende alah blog ni.kalo ak tau dr dulu ak dah buat.heheh. btw,gara2 blogging ak dah tutup wall fb ak.hahak! ak putus cinta dengan fb la.fesbuk mintak fasakh ngan ak.heheh.

petikan dr mukaberbuku

Btw skali lagi ribuan trima kasih kepada korang,dan siriyes ak sangat menghargai korang sume!cayalah!

27 comments:

iKhRam said...

bakal menyokong anda..

Dosh Saleem said...

mekacih2.heheh :D

daya said...

gila rasa nk picit kucing tu!

Dosh Saleem said...

daya: ahahah! picit smpai die melompat!

ZWAN SABRI said...

Sentiasa support anda.. ;)
keep it up k..
erm, kesian mukaberbuku.. HUHU...

Dosh Saleem said...

zwan:mekacih zwan.huhu..

nub said...

gahahaha..ang jgn smpi derhaka ngan mak dahla pasai berbloging..kapet pakistan tuh!

hahak.

blog ang syok.tu ramai org mai slalu2..aku sng jaa,kalu aku mai banjaa kari kambeng aa.hahak

Dosh Saleem said...

nub:bhahahah,abes mak ak teriak kat ak aritu.blog ang pon best gak,sempoi jep. kari kambing kat penang ngan kedah lagi byk ape.heheh.btw thanx singgah sini.

zOeY zAu YaH said...

yer sesame sob sob..T_T aceceh! tetibe plak..hencik nih maybe tak kenal kita kot tapi kite slalu gak masuk sini haha..

Dosh Saleem said...

cik zoey: hehe..saya prasan je awak slalu comment post saye mekacih tau, ishkk..T_T (nangis terharu) :p

Ans Amr said...

baru nak post kat dinding MukaBuku tu. Dah tak de dinding dah ouh. haha

Dosh Saleem said...

amira:dinding muka buku dah roboh sbb hujan panas je hari2.heheh.:)

fazye said...

u asked me cam mna ada dapat ur fb , jwapannya kat sini .. i already delete my fb =)

Dosh Saleem said...

fazye: oh kat sini rupanya awak.haha..lar kenapa delete? :)

Ayuni said...

salam, nice blog...just come here...

gadis bunga said...

haha. lau de kucing yang pandai blogging an komfem da lame masuk paper.

Dosh Saleem said...

ayuni: thank~huhu

flowergirl: kalo kita ajar dia dr kecik entah2 kucing tu siap boley cakap arab.heheh. :p

Dosh Saleem said...

ayuni: thank~huhu

flowergirl: kalo kita ajar dia dr kecik entah2 kucing tu siap boley cakap arab.heheh. :p

qiela said...

haha..
slalu lau blog nieyh..
hee..klakar pown ade..
best..
:)

Dosh Saleem said...

qiela: hehe.mekacih cik qiela :)

KD said...

nak tutup wall fb jugak lah nanti :D nak deactivate sayang pulak.hehe.

Dosh Saleem said...

KD:yeah, fb srabut kdg2. post orang lebih2. smpai yg kita tknk tau pon kita kene tau which menyemakkan kepala. beza dengan blog kita bukak mmg sbb kita nak tau, fb kita tknk tau pon pasal status2 yg trlampau byk tu.hahah.

KD said...

tahu takpe.kadang kadang jiwa kacau saya dibuatnya oleh facebook ni. saya pernah nak delete tapi tak boleh nak buat macam tu.so,i will follow your way i guess.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

salam...yuhuu...

mari kita blogging dengan senyuman maneh =)

qiela said...

hehe
sesame jewp
encik dosh !!
anda ditag kat blog cik qiela..
hehe
:)

Dosh Saleem said...

cik qiela saya terharu dengan awak .:p

qiela said...

hehee..
:))