followers

Friday, July 23, 2010

Final Year..


yeah! atlast im back!

setelah berminggu2 meninggalkan laman blog ni akibat kesibukan start semester baru. sedar tak sedar dah tahun akhir dah seblom nak grad. sungguh pantas masa berlalu ^_^. btw sejak awal sem aritu macam2 brlaku..haha..
UiTM Kedah Merbok Homecoming

First weekend start sem pergi uitm merbok. Memang best r..stelah hampir 3 tahun tinggalkan tempat ni time asasi law dulu.mmg byk r sweet memory kat sini dlu.sangat banyak! even campuss kecik tapi hepi je hari2 kat sini.maybe time tu innocent ag kot.haha..then banyak lagi aktiviti kitorg buat termasuk explorace yang bukan2. ^^
sdar2 je dah 3 minggu brlalu. cepat sungguh masa..dan this final year membuatkan diri terfikir jap yang skarang ni dah tak boley cam dulu lagi..umur dah semakin bertambah..22 dah tahun ni..dan masa berlalu lagi. seblom ni banyak perkara berlaku, yang gembira, yang menyedihkan, yang mengecewakan.tapi takpe.. itu semua laluan hidup yang akan membuatkan kita lebih dewasa.hehe.. ^_^.


"Happiness often sneaks in through a door you didn't" ^_^



No comments: