followers

Thursday, June 24, 2010

Aneyong! mari melawat korea~

Location: Seoul Garden City Square, High Court JB



Aneyong Haseyong! Harini kite ke korea ye! hehe.. akceli hari ni kitorang gi makan2 besar sempena dah nak abes practical ni. kitorang makan2 kat Seoul Garden. Ape tu? ni first time pegi tempat nih! mengikut kawan2 practical saye kat sini makan unlimited! so dengan tanpa segan silunye kitorang makan smpai perut nak meletop!

mari makan~ ^^

berasap2 dapur nih! haha

ni baru first round! ^^

Anyway tempat ni baru dibukak. utk student price kitorg kene bayar rm21++ kalo tak dekat 30 lebey.haha..makanan disini unlimited! n dkat sini die more to steamboat and masak atas grill die.so makanan akan dimasak sendiri laa.huhu.best gile~^^ kitorang amek daging banyak2 pastu bakar dkat grill die n bile aroma die dah naek, perghh~sedap gile! daging die best! then for steamboat kitorang order TomYam and Super Kimchi. dok masuk segala bende dlm bowl die tu n makan~n ni first time makan kimchi.slama ni denga kat drama2 korea jep.huhu..

ice cream buah-buahan!

eja,amalina n suz. ^^

n makan ngan kawan2 memang best. smpai tk sedar dah brapa banyak kite makan. mereka ni memang best gile! sume satu kpala!dengan ade diorang practical yg slama ni dianggap boring jadi fun. thank korang. ^^

mereka sangat best!

1 comment:

+azry+ said...

i already move to
http://wishfulcanvas.blogspot.com
follow me there.
thanks :)