followers

Sunday, June 20, 2010

Yeay!The Last Airbender akhirnya difilemkan!


Film: Avatar: The Last Airbender

Sape penah tengok cite Avatar?? bukan yang makhluk asing biru yang dok lompat-lompat atas pokok tu.ni avatar yang lain yang diterbitkan dalam siri Nickledeon, Avatar: the legendary of Aang atau namanya didalam film "The Last Airbender".Boley dikatakan siri ni memang dapat sambutan ramai tak kira peringkat umor sehingga menarik minat Pengarah film M.Night Shymalan utk menfilemkan cite ni.haha n dr review n trailer die, siyesly gempak!! siyes tk sabar nak tunggu,haha!!^^

Avatar Aang-watak dalam the siries

Bukan filem Avatar yang nih!

Sebenarnye tuan empunya blog ni mmg minat yang amat kat siries die. dah tgok sampai abes dah ketiga2 season. siri die trbahagi kepada tiga: Book of Water, yang akan kluar 2 Julai ni yang mana season yg paling saye suke! rugi tk tengok coz graphic n jalan crite die agak gempak! yg 2nd: Book of Earth and yang last Book of Fire. Fuh siyes siri die antara yang terbaik n penuh dengan martial art! byk element martial art seperti taichi(water tribe) , Hung Gar(earth tribe, Nothern Shoulin(fire nation), dan Ba Gua(air tribe) n bile dapat tau yang ia akan difilemkan ape lagi! bukan main melompat lg! sgt berterima kasih kepada Mr. shymalan kerana menerbitkan film ni.huhu~ so sape yang minat action,epic n cool graphic film silalah menonton ye. (chewah! dok promote! ^^)




dan antara pelakon die pun best2! antaranya Dev Patel (hero cite Slumdog Milionaire) yang mana dlam film ni jadi Zuco (watak jahat yg kemudian jd baik) , Jackson Rathbone (plakon crite Twilight) sbg Sokka, Jesicca Jade (zoey 101) sbg Suki dan semestinya watak Aang dipegang oleh pelakon baru dr Texas, Noah Ringer yg mana sgt hebat


Siyesly tak sabar tunggu 2 Julai nih! ni trailer die,gempak gile! SILA TENGOK!!haha..jom nonton sesame! ^^




1 comment:

aina said...

aloh asal tktau menau ni . aishhh