followers

Monday, July 23, 2012

Rebranding cap Kapak

Mulai saat ini Belog Encik Dosh telah bertukar kepada blog "Dosh Saleem". Sebabnya belum cari lagi. boleh?

Sebenarnya penukaran ini berlaku sebab rupa paras blog yg lama bersifat keanak-anakan. Jadi tukarlah sikit. Tapi still akan dikekalkan Belog Encik Dosh pada link sbb dah sebati dengan nama tu.

Tapi tiada apa yang berubah, tuan penulisnya tetap sama, cuma nama dan rupa paras blog sahaja dikemaskini mengikut peredaran zaman. Rebranding katanya... Btw terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang slalu komen, melawat blog yg dah hampir arwah ni walau dah dekat 1 tahun tak aktif korang still ada jalan2 kat sini n komen2. trima kasih banyak2. hehe :)... memandangkan sekarang dah kurang sibuk insyaallah akan dibalas  komen2 dengan hati yang terbuka. amek kau ayat retis.hahah :D

.lepas ni engine menulis start balik.



13 comments:

FaiZaH Fyn said...

perubahan seiring dengan usia? :)

Dosh Saleem said...

Hahahah..yeah. :)

eszyamin said...

tapi kartun comel ED tu dah xde..hehe..

Dosh Saleem said...

esyazmin: hahah..tkpe. ad masa nnti ak lukis lagi.hehe

cik nana said...

wewittt retis seyyy ! haha

Dosh Saleem said...

cik nana: ayat je tu bg hiperbola. tk retis pon saya. :)

Ety said...

cak cak. first time mai sini ni. hihihi. suka header. ada gerak2 tu :D

! Arjunakirana ! said...

Tukar laaaa... janji Hensem??? erk!!!! gagaggaa OME

Noor said...

ringkas dan kemas blog ni..tq ye sudi ke blog sy..sy singgah dan follow terus sini

Diyana Munira said...

I keep staring at the word 'Blog' at your header sebab dia gerak2. It's really hypnotizing, stop it!!! Just kidding! But seriously, nice layout. Rebranding but still keep the Encik Dosh feel in it. Huhuhu....

By the way, masa login I perasan that you changed your blog title to ! Dosh Saleem. Being the blur girl that I am, I was like, "Who's this?" and then "Ohhh...." #truestory

~ miSs rAkinAh ~ said...

jengah ke belog encik Dosh!! :)

jemput la ke belog simple sy --> http://missopansantun.blogspot.com/

kutoOobambOo / ericoanaci said...

ok lah tu... jgn tukar2 sellau nnti susah nak cari..

Nur Hafiza Rahsid said...

marah! marahh!