followers

Saturday, December 3, 2011

Plan terjun bangunan 1 tingkat

Hari tu aku dikejutkan oleh message dari adik perempuan aku,

"abang, dekat library ptar 1 ade budak law mengamuk, jerit2"

Mak aih. Aku ingat adik aku buat lawak jenaka tapi rupa2nya memang betul2 terjadi. Lepas kejadian tu aku dapat tau yang bapak pelajar tu dtg ambil budak tu.mungkin stress kot. ksian kan?

Pergh..macam2 hal. hari tu baru lepas aku dengar ada pelajar nak bunuh diri kat salah satu ipta di ibu negara, dan skarang ni mengamuk dalam library. eh lepas ni aku nak try buat boleh? dapat cuti khas.hehe :D tapi aku taknak mengamuk, aku nak nyanyi kuat2 sambil buat tarian gajah shinchan.heheh. boleh blah tak ayat aku?

sebenarnya perkara ni berlaku sebab stress. seriously aku pon diambang kestressan skarang ni.. Ad 13 subject sem ni beserta kerja yg melampau jangkaan manusia bunian punya banyak.

tapi insyaallah kalau kita berjaya hadapi stress tu maka kita akan dapat ganjarannya nnti. dekatkan diri kita kepada Allah insyaallah hilang stress tu. hahah.


okeh aku dah tk stress sgt lepas post nih.hahahah..


budak kecik penghilang stress aku di rumah..

13 comments:

aqmalazmi said...

mengamok itu cool
HAHAHAHHA

Fiena + Qiena said...

haha, nak mengamuk ? mengamuk lahh :D tak dek sapa kesah pon , bhahaha :P

ash-

Dosh Saleem said...

ni mesti tak bace post.hahahah. :D

aqmalazmi said...

ehh aku baca,,aku baca..
HAHAHAHAHHAHA

Nalisa Syahira said...

8hb ni habis lah stress , spm dah habis kan , haha .

Diyana Munira said...
This comment has been removed by the author.
Nicaa said...
This comment has been removed by the author.
Nicaa said...

saya pun dah abes stress lepas tgk ombak rindu!

tapi dah stress balik pikir assignment yang berombak2 dah nih!

Azham Vosovic said...

serious 13 subjek?

mak ai...

banyaknya..

kau jgn stress bro...

susah jadinya nanti huhuhuu

Joe_Hans said...

dulu..ader dak batch aku meraung dalam dewan pekse.. seyesly!!! hahaha

Blogger bernama Zam ! said...

haha , gaya shinchan ?? haha terbaik .sambil buntut ke kiri dan ke kanan *opsss sensorr haha

Diyana Munira said...

Sorry. Had to delete the previous comment. Macam bodoh je komen I bila baca balik.

On a serious note, I hope nobody got hurt at PTAR 1.

On a not so serious note, tarian gajah Shinchan tu camana? Show me can ah?

On another serious note, 13 subjects???? Yikes! All the best man ^_^

Cik Mon Kiera said...

insyaallah stress boleh di atasi dengan doa kan.

budak2 mmg penghilang stress.

btw bila kita nak jumpe lagi.
jumpe haritu pon tak disengajakan.
kalau laa ade gathering lagi boleh borak panjang lagi kan.

hope so dapat jumpe dosh !