followers

Friday, October 7, 2011

kalau anak jiran panggil kau pakcik?

Pergh gua makin tua beb..rasa dah macam bapak anak sembilan belas. ade ke patut anak jiran panggil aku pakcik?hahak..patut tak?hah cuba jawab kalau berani.

lupakan sebentar kesedihan terlampau bila dipanggil pakcik. kira oklah tu kan. kalau dia panggil aku opah macamane pulak? nasib baik bukan.hahah merepek..okeh, tadi ak terjumpa gambar2 lama dlm leptop aku.mcm sronok plak aku tengok.

gambar ni diambil pada 2009, aku kurus camharam.

ni masa pegi conference alsa ngan member2 dari uni lain pada 2008 tak silap aku.

tengok pon tau kan aku kat mane ni.sah2 dah tulis langkawi takkan dekat Alaska pulak kan.(2007)

ni berbuka puasa dengan family aku kat danga bay..2009 jugak. cuba tengok, kuat aku makan.

begitulah kisah2 nya..skarang nak cakap aku tua lagi tak?

11 comments:

reenapple said...

tue maknanya anak jiran ko tak kenalsape jiran dia... haha

naem said...

kau sesuai jadi bapak orang dah kot. HAHA

ZWAN SABRI said...

tua la kowtt.. HAHA..
btw, suka tengok gambaq yang last skali tuu.. semua comey2.. ;)

FaiZaH Fyn said...

budak-budak selalunya jujur..so betul la tu dah boleh panggil pakcik hahaha

azel arora najmi said...

hye pakcik ! *wink wink*

jgn marah ~


untunglaa budak panggil pakcik dari dia panggil moyang . terima jek kenyataan ~ :D

chobitschii said...

Hahah!!!! Anak jiran you panggil you pakcik? Umur diorang berapa? Kalau 4-7 tahun tu, I can see why.

Oh well. Like you said, at least bukan opah. Tapi, ada tak orang ingat yang you sekolah lagi?

Just asking.

Jer ... said...

hye pakcik ... haha , akhirnya kau update gak :)

fadzioriq said...

hahaha, rumah kat Shah Alam ke? aku tau budak tuh! hampeh budak tuh, dah ler buas!~ rs nk makan budak je!

ked said...

pak cik??hahaha
x de la tue sangat ko ni aku tengok..

Dosh Saleem said...

reenapple: dia mungkin ingat pakmenakan dia kot.

naem: nasib baik bukan atok

zwan: hahah..aku memang comel.hehe

faizah: dia rabon kot.haha

azel: ye cucu.hehe.

diyana: hahah.my face like orang skolah lagi ke? hehe

jer: eh ankel jerza! hahah

meor: hah betol lah tu. aku geram betol ngan budak tu.sejak ko takde aku jadi mangse ikut smpai depan pintu rumah.

ked: muda kann??hehe

namasayakechik said...

anak kita bukan doploh satu ke bang? haha.