followers

Saturday, September 24, 2011

update blog hingga menitis air mata

Rasanya lama jugak aku tk update blog..wa busy bai..hahah..sori2. bukan tak nak update. tapi time nak update je internet putos, time internet putos je aku baru nak update. mane tak updatenye. betul tak? eh kenapa tanya kau? hahah..tapi untuk pengetahuan ampa, aku takkan stop dari blogginglaa..gile weh kalau aku setop blogging. ibarat kacang lupakan kulit pulak kan. kenapa kacang lupakan kulit? sebab aku tengah makan kacang skarang nih.boleh?

ni laa firm mate aku..haha

well then insyaallah aku akan tros update benda alah ni selagi mungkin. buat peminat-peminat belog encik dosh troskan mengikuti k.hahah.. pergh..peminat la sangat kan..pijak laju2 nak dosh?

16 comments:

eszyamin said...

huh aku peminat en. dosh..mmg sentiasa trnanti2

IMANSHAH said...

ko bz ngalah kan rosmah mansor kot

Zam Ijam said...

wahhhh abg dosh update laa .
berganti jugak title entry kat blog list zam tu ,
hahah! btw dah ade firmmate la die .
^^

soe hawani said...

yeayyy! *tetibe ^^

soleil m said...

aku nmpak hang & paan kt group E td. nak ketuk, takut ade yg terkejut luruh jantung XD

nuruhuda_329 said...

eh? ade lagi? baru nak amik alih miahahahahahhahaa :P

EyqaLuvender said...

sy peminat en dosh jgk...haha =p

nub said...

aku ingat hang pi kawen lari kat siam. hakhak

qiela said...

akhir nya..timbul jgak si dosh nie..hehe.. :)

gadis bunga said...

''ko bz ngalah kan rosmah mansor kot''
haha . tak boleh bla :P

Rtp Farra Arisha said...

im welcoming u back to blogging world..
have a happy day. :)

Liyana Zahim said...

bz itu dewasa..

FaiZaH Fyn said...

bukan student namanya kalau tak busy:)

Jer ... said...

Samele kite geng .. haha .. tapi ada ramai gak komen ko ...huhu

Dosh Saleem said...

esyamin: wahahah. gile artis aku trasa

imanshah: eh dia lagi busy kot.hehehe

zam ijam: awat ang panggil aku abang? hahah

soe hawani: yessss!!! tetiba!

cookie: hahah..mai la datang firm kami.hehe

nuruhuda: adeeee..hehe

eyqa: wahahah..dah macam artis benar dah nih.hehehe


nub: aih.mana ang tau nih? haha

qiela: ade je kat sini cik qiela.hehe

gadis bunga: tau tkpe kan?haha

farra: mekacih cik farra.hehe

liyana: hahah..boleh pakai ayat tu.hehe

faizah: kalau tk busy namanya org pencen.hahak

jer: weh pe cer ko..hahah..bese la bro. busy memanjang.

Zam Ijam said...

dosh : awat plakk? betol apa?? cube tgok kat blog zam .