followers

Wednesday, September 7, 2011

Ini bukan Wordless Wednesday..

Erghh..tersedih la pulak. hahah..esok dah mau berangkat ke shah alam utk smbung blajar ijazah lanjutan. dan kemungkinan besar lepas ni jrg lah update blog smpai habis pengajian iaitu dalam bulan mei tahun depan..esok bas bertolak pagi..adik2 dah tidur.

kalau tak sempat jumpa faiq (adik saya) pagi esok dia bangun harap2 benda ni bolehlaa buat dia sukaa..hahah.

handmade .hahah.


tudiaa...

akuarium jadian


aku tau ang nak kata apa..tak boleh blah!hahah. :p

p.s: jumpa lagi! :)

28 comments:

ZWAN SABRI said...

Dosh memang kreatiflahh..
Untung faiq sebab dapat bang macam Dosh..
gd luck ye mr.Lawyer.. ;)


MySuaraBlog: Syabas Malaysia!

cik ija said...

kreatifnye:)
untung la faiq dapat abg yg baik n penyayang..

zie_ira said...

wahh,special tuk adik erk ,,comel jer,,^^

Maly F said...

bagos la dosh ni yea.kreatif..wahh kat s.alam lagi. meh2 singgah p.alam :)

fatin natasha :) said...

alolo awak abang yg sangat sweet and penyayang :)

Sr. Maryam Fatanah said...

akuarium jadian tu cntek ! n good luck future lawyer..we'll see in shah alam satu hari nnt !

Sinful_Angel said...

so sweet!

| RoziAhmad | said...

tu sotong ke penyu? hahaha.

hakamah hamyadi said...

alalala...baiknya dan penyayang ncik dosh ni...gud luck in ur study

Phat said...

wah kreatif sungguh...phat follow dosh ...

reeShahz's said...

waaaa kretip tol hek :)
nak trai r buad kehkeh .

Rtp Farra Arisha said...

eyhhhh cantiknya!! it's so lovely!! :))

soe hawani said...

gud luck encik dosh ^^

AIEN NOT ALIEN said...

selamat memulakan pengajian.... ^_^"

chobitschii said...

Is it me atau sotong tu pakai cermin mata?

By the way.....


THAT. Is the cutest aquarium ever!!!!

And thumbs up for the epic brother love ^_^

FaiZaH Fyn said...

untunglah faiq dapat abang macam ni..agak2 dia nangis tak abang dia takde kat rumah nanti?

reenapple said...

nak jugak...
sila buatkan 1 untuk saya... haha

Yee Nunaka said...

untung adik dpt abg macam nie...=)

Apex said...

waaa.... untung adik dia dpt abg camnie..... ^___^

iPai said...

pergh .. comel siot .. kreatif2 ..


all the best daus utk sambung blaja balik !!

Jer ... said...

akuarium jadian ek .. sayang tol kat adik ko .. bagus2 ... al the best dowh .

Muhammad Adam bin Roslan said...

hei, follow my blog k?? adamros.blogspot.com

Dosh Saleem said...

thanx kawan2.hahah,sori susah sikit nak online lately. nnti dah free sikit saya update k. :)

H A R R Y G O A Z said...

Have a SUPER weekend !

Nour Eyza said...

hehehe. adik gembira. so kreatif.. hehe

fiza azhar said...

comel!!!

syazwani 'atiqah said...

kreatif!!

namasayakechik said...

sumpah terasa nak ada abang cam kaw
haha