followers

Saturday, August 20, 2011

Potong kpala lama ganti kpala baru

Hahah, akhirnya buat kali ke-3 aku menukar kpala/header belog encik dosh. kali ni jadi versi doodle pulak. kebetulan smalam aku buat benda alah doodle ni pastu terfikir nak dijadikan header memandangkan header aku yg lama tu dah tak logik sangat nak letak lama2. dan tema header baru ni nama dia 'goyang-goyang'.boleh?



asalnya si 'goyang-goyang' ni dari doodle yg aku buat sebelum ni. lepas tu..three..eh boleh?


n kepada header lama,



thanx stelah stahun berkhidmat, jasamu dikenang2, maaf zahir dan batin..err..

eh, header baru nampak macam budak2? hahah..aku mentafsir kematangan bukan dari pandangan mata kasar tapi dari cara seseorang itu berfikir dan cara dia berhadapan dgn masalah. :)


p.s: owh dan aku suka header yang simple.


25 comments:

h a i z am said...

igtkan kene sunat lg sekali! ehhhh! hahahahahaha. lucah plak. kakakakka.
comel2 avatar tersebut! haha

bukankosong said...

sesekali ambik mood baru

tasha ;) said...

fuyyooo ~ header baru tuu..haha..smart apa :)

Dosh Saleem said...

haizam: hahah..tajuk entry memang luar tajuk.hehe

bukan kosong: betol tuu.hehe

tasha: macih2 cik tasha :)

chobitschii said...

Dosh, doodle ni you buat guna Animation Shop ke?

FaiZaH Fyn said...

simple tapi cantik..hai kepala baru!:p

laskar pelangi said...

fulamak..header dia siap goyang2 lagi.cun ;)

Miscellaneous Smiles said...

hahahaa..semat je dy main pale..=D

Dosh Saleem said...

diyana: nope, just guna paint and combine 2 same pic in anigif then it's create animation.

faizah: macih2 cik faizah fyn :)

laskar pelangi: hahah..bg tmbah lip lap sikit. hehe

miscellaneous smile: hahah.skali skala potong2 kpala.hehe :p

reenapple said...

oohooooo.. header baru.. nampak cam kebudak-budakan lak.. heheh
by the way it's cute

nuruhuda_329 said...

huhuhuhu cumil3 :)

Dosh Saleem said...

reenapple: nampak mcm budak2 takpa. jgn jadi mcm budak2 itu parah.hahah.

nuru: macih2 cik nuru. :)

Rtp Farra Arisha said...

header dulu pun masih ok..skrg pun lagi ok ;) very nice doodle!!

syazwani 'atiqah said...

wah... smart header br...nk 1 jgak bole??

Dosh Saleem said...

farra arisha: hahah.trimas cik farra..:)

syazwani: hahah,boleh je..insyaallah kalau ada masa sy buatkan k.

ChEnTa HaTi ZaTi said...

Hahaha..
comel2 header baru tu..
simple but nice..
en dosh duk menari hip hop ke ape tu?
hehe :P

Fezul Fadhley said...

nice! leh gerak2 tu!!!

Azri Fathurrahman said...

gayang goyang . nice header weh .
ps: aku pun lagi suka header yang simple . :D

Zam Ijam said...

ehemmmm2 . header mmg comell jekk.
ssuai laa tok dosh kannn?
papepon header lme still ade sntmental vlue . ye idak? ^^.

Takashi Manganji said...

geleng..jgn x geleng..ewaaaahhh....hahaha

amal X icchan said...

tapi muka tak sama?

Maly F said...

eheh.. comel plak header baru dia. ni nak mintak jasa baik jugak nih.hoho ^^

✿ cik pieQa ✿ said...

untunglaaa, header die boleh bergerak, menari2. ;)

Dosh Saleem said...

korang2 bloggers yg terbaik!: oh macih thanx, arigato dan segala jenis perkataan trima kasih dalam pelbagai bahasa diucapkan.hehe :)

syazwiena khan said...

hemsem banyak la karton tu !