followers

Saturday, August 6, 2011

Misteri suara dari jauh

Eh nak tahu tak? ade sorang ni kan, kalau aku balik kerja je akan dengar suara dia panggil2 aku. tak sempat bukak helmet lagi dari jauh sayup2 dengar suara dia.pandang kiri pandang kanan tkde orang.jeng jeng jeng...eh kau dah start seram?misteri bukan?


tapi tapi,








cuba pandang bawah,
mendongak dia tengok aku.






inilah dia anak sedara saye, cik nureen irdina, comel kan kan?

dia suka suroh aku bawak dia naik motor..hehe

tengok gigi dia yang baru tumbuh. hahah..sape tak geram kan?

tulah dia budak misteri yang slalu menghiburkan aku bila balik keja petang2..hehe..nak berkenalan? :p

21 comments:

ChEnTa HaTi ZaTi said...

Siyes comel budak tu...
geram nak kiss kiss die..
hahaha
kirim salam peluk cium kat die erk..:)

chobitschii said...

Kawaii desu yo!!!!

Translation: Comelnya ^_^ !!!!!

Dosh Saleem said...

chenta hati zati: hahah..tau tkpe..kalo dengar suara dia lagi comel.hhe

diyana: yeah! sgt comel! :)

ChEnTa HaTi ZaTi said...

kalo camtu letak laa video budak comel tu..
nak dgr gak suara comel die..
wahh..request lebih plak ni..
hehehe

Hizami Rahim said...

comel!
:B

fa said...

comellll... hehehe... manis sgt2 senyuman dia.. ^^

Dosh Saleem said...

chentahatizati: hahah..insyaallah nnti saye rakam pulak.hehe

zami: hahah.comel kan? mcm pakcik dia. hehehe. :p

Dosh Saleem said...

fa: hehe..tau tkpe :)

iPai said...

uhuh .. nak kenal !!! comey2 ...

Siti Nur Fakhira Masrom said...

nak kenal boleh?
comel sangat.
<3
geram je tengok dia senyum macam tuh.
rasa macam nak cubit-cubit je.

Fezul Fadhley said...

i love her eyes! hehex.. muka iras2 pkcik sdara dye..

Jer ... said...

aku ingat citer antu tadi .ceh dosh . ko tipu aku .. haha

Dosh Saleem said...

ipai: hahah.boleh2.nnti reunion class aku bawak die nak?

siti nor fakhira: kalu in real lagi comel. :)

fezul: hahah..tu la namanya mana tk tumpahnya kuah kalau tk ke lantai.hehe

jer: hahah..manede aku tipooo,,hahahhah..

ZWAN SABRI said...

Tak jeles ke adik dosh yang kecik tu bila dosh dok bawak gurl yang comey tu naik moto? HAHA

MySuaraBlog: Bazaar Ramadhan

nuruhuda_329 said...

huaaaaa cumil cam saya kikikiki:P

FaiZaH Fyn said...

dah ready pakai kasut..tak sabar nak naik motor laa tu :)

fatin natasha :) said...

eh eh nama anak buah i Nur Qaleesya Irdina, hehe tu je nak bgtau :D

SiS NaD said...

Salam Dosh....

Mula2 Sis ingatkan kucing... Tapi bila di-fikir2 balik, kucing mana tau bercakap... :D

Dosh Saleem said...

zwan: hahah..dia dah puas meronda dah.

nuru: hahah..boleh masuk kelab org2 comel ni

faizah: tau tkpe. mmg dia nak ikot time tu.

sha: hahah.eh entah2 kita sedara? wahahah!

sis nad: hahah..kucing tu mungkin doraemon kot.hehe

Cik Mon Kiera said...

ouh comel !!! bukan kamu en dosh tapi si kenit tu.

Liyana Zahim said...

somelnye die dosh!!