followers

Monday, August 15, 2011

Dah brape bulan dalam perut ni bang?

Erghh..macam mabuk laut rasanya..perut rasa mual2..n mengidam nak makan benda masam-masam. eh ni dah berapa bulan bang?

Dah 1 bulan dah ni.. 1 bulan tak makan sebanyak ni sampai mual2 macam mengandung bulan 9 bulan. hahah..banyak aku makan tadi. siriyes kalau tak brenti tadi tak balik rumah la jawabnya. tadi sebenarnya makan kat satu tempat best nih. dah la murah macam tak logik. mcm aku rasa dia bagi percuma je semua yg telan tadi.banyak beb.

Tadi berbuka puasa di Otai Steamboat and Grill di larkin JB ngan rakan taulan. cakap banyak pun tak guna jom tengok gambar kat bawah. best n terbaik tempat dia!

ayam n daging dia diperam dengan terbaik.

tambah lagi tambah lagi

dan lagi der!

plate dia boleh renew macam renew lesen, byk kali

makanan yg memberikan senyuman kepada sesiapa

nampak tak orang yang mual2?

dan yang paling best, pilihan makanan dia walawei..banyak gila..setaraf byk mcm seoul garden lebih kurang. n yang membuatkan aku nak datang lagi tempat ni sebab harga dia yang teramat murah, RM13 satu kepala ALL YOU CAN EAT. eh aku dah cakap all u can eat tu jgn pulak ko gigit meja tu.



23 comments:

ZWAN SABRI said...

RM13 satu kepala?
biar betikkk..
bapak murah gila..
stakat ni x penah lg jumpa semurah tuu..
patowtla kenyang sakan..
kan best klaw ada kat Penang..
ni yang bwat zwan tetiba nk berhijrah p JB ni.. HAHA


MySuaraBlog: Penyakit Makan Benda Pelik

idah-alhabsyi said...

woah kalau "all you can eat" memang berjuang habis habisan la kan! wahaha

Dosh Saleem said...

zwan: hahah..denga cite kat kedah ada yg 1 kpala rm10?


ida: hahah..mcm dimedan perang kami berjuang. :)

cik pha said...

terus lapar grrrrr pagi lagi nie lmbt lagi nk berbukak..nt malam karang aku nk bukak balik blog ni cuci mata haha

sara zainol said...

steamboat steamboat.. hehe.. teringin nk mkn.. but i can't.. hehe alergik seafood.. :)

chobitschii said...

Wah! You bring me there, can ah?

Ajak kembar I (Amalina) sekali lah.

FaiZaH Fyn said...

gila murah...nasib takde yg bermalam dekat situ sebab nak makan haha

Dosh Saleem said...

cik pha: hahah..sabar cik pha.lagi brape jam je ni.ehe :p

sara: daging pon still ada. boleh grill! :)

diyana: hahah..dtgla jb nnti.

faizah: boleh jugak pasang khemah kt situ smbil unggun api.haha

cik ungu said...

kenapa aku prasan, kau ni asek wat entri pasal makan je.

lebih hebat di bulan pose.

ah tidak...
aku dah mula curiga.

apakah?

Dosh Saleem said...

coz that what resemble me i guess.hahah.i love food n perhaps tat the reason im kept posting it. :)

Liyana Zahim said...

Wat da fish murah gile kot!!!

♥ cik_farah ♥ said...

berbulanh2 dh tu.. huhu

♥♥ arabella ♥♥ said...

eh awl nye nak sahur, hihi=)

skang nh mmg byk offer buffet kan. murah je:)

Qarl said...

oh

nak! nak! haha

mmg looking forward nk g mkn steamboat samada flaming or seoul garden. tu jelah 2 yg femes kat kl nih.

Dosh Saleem said...

liyana: a'ah murah. kat kl rm20 pon dah kira murah.ni rm13 je.hahah

cik farah: berbulan bintang lagi.hahah

arabella: a'ah mcm2 promosi but still susah nk cari yg murah.

Qarl: hahah..jom r dtg jb bro nnti aku bwak.ahah..seoul garden mahal.

K I E R A said...

Murah gila weh !

sakurasue said...

wahh.rm13 blh mkn ape aje? terbaekk~

faRHa@miSS Vio said...

murah gile...

Mrsfaizorworld said...

saya dah follow. sorry ya lambar sikit.. anyway nice to meet u here, singgah2 la di blog saya utk tgk video saya. tq!

~cik shanashaida~ said...

wowww!! kmo membuatkan sye teruja nk cri steambot

yuyueyuliana said...

muraaaahhhhhnyeeee. apa ni murah sangat memang la bapak murah gila. hehe. berjangutlah nk pegi JB. hik

MizzDija said...

wah..mkn kt otai steamboat bbq n grill ye..x gtaw pon..hehe..tq sbb pilih kedai abg saye..bile2 dtg lg ye :)

MizzDija said...

sy share this post kat fb otai ye tq :)