followers

Saturday, July 2, 2011

Rahsia Belog awet Muda?

Cuba teka aku ni apa? heheh. aku nih eksaited sebenarnya. :) dah kenapa tetibe eksaited nih? dapat makan Cendol Tapai ke? eh tak laa.. yang tu memang aku nak tapi tak dapat. heheh..annoying gila kan aku? korang buat taktau je lah k. jangan dilayan sangat.boleh? :D

Okeh2, camni ceritanya, tadi aku terblogwalking kat belog sorang cik gadis ni.dan aku terkejut dan terkesima bila dia tulis pasal aku. haa nak tau ape dia tulis?

ni la tuan punya blog tuu.. cik nuru huda nama dia. dia ni antara pengomen tegar blog aku.hahah.

dan ini apa yg dia kisahkan pasal aku dalam blog dia .huiihh. sogan den! :p


Sebnarnya bila baca balik apa yang dia tulis ni merah2 pipi aku.hehe..bukan aku kalerkan merah tapi sebab segan ad orang ckp camtu.hehe..terharu aku.. aishh..malu2 kucing knon. kucing pon myampah tengok aku malu2..hehe..:p

Dia kata aku rajin jawab komen orang.hahah..ye eh? aku tk prasan. aku main tulis ja.. :p hahahah..tapi kan sebnarnya bagi aku bila orang dah datang blog kita susah payah bukak link bagai click 2,3 kali, kita hargai mereka dan tak baik sombong2.huhu..bagi aku tiada istilah "blogger baru" ngan "blogger lama" sebab semua sama je. tanpa yang baru yg lama ni tkdelaa dan yang lama..perghh..pandai tak aku berkata2.hahah.

Hah, lepas tu aku jumpe lagi member skolah aku time kat saser yang dah lama tak jumpa. time terjah blog dia aku nmpak ada nama aku ditulis gak. hahah. bajet artist pulak aku nih kan? lempang nak dosh? hahahah.

ni lah classmate aku, ipai yang banyak ajar aku add math. dia skarang dah nak fly pegi Dubai, jadi orang kaya minyak.hehe..(pai pasni dah jadi tokey minyak ko kene blanje aku) hahah.

ni laa komen dia..hahah.nak baca click kat gambaq tu kasi besar.haha..


Btw thanx lah bebanyak kat korang2 yang slalu singgah blog merepek aku ni. aku ni tkda apa2 pun melainkan korang yang menceriakan hidup aku ngan komen2 yg mantap.heheh..dan aku ingat nama2 yg slalu komen tuh. dan aku sangat menghargai ampa semua. nnti aku belanja DFC eh? "Dosh Fried Chicken". :p eh ada kan?



p.s: Ntah apa2 la nama Entry aku nih.best tak?hahah! :)


35 comments:

Ku Azhar said...

waaaa hehehe

FaiZaH Fyn said...

malu2 kucing pulak dia...nah ambik kotak ni buat sorok muka :p

MAISHARAH said...

nice one lah..betol.x semua blogger macam awak huhu:)

adam said...

ecech haha weh bila nk lepak sama agy nie?

nuruhuda_329 said...

hui3...tuing3..ihik..cecame en.dosh :P tp nape tajuknya rahsia awek muda ye? owhh mungkin sbb sy nampakmuda kot..hik3 ;p tq bery much...;)

Dosh Saleem said...

ku azhar: wooo hihihi

faizah: knapa kotak? mesti tengah pegang kotak kan? hahah! :p

maisharah: haha..macih2 cik maisharah :)

adam: tu r..ko sibuk memanjang.nnti roger r. weh.haha..

nuruhuda: tu dia! org punya gambaq dah mai.haha..ntah.biasanya nama entry akan letak last skali n apa yg terfikir akan diltakkan.hahah. :p

Dhiya Fariza said...

agreed on that, no such thing as an old/new blogger.

soe hawani said...

ehemmmm2... hahaha.

azwa amani said...

wahhh...ade peminat. bagus2..best juga kalau kiter review blog kawan2 kan...

Fahiza said...

Terbaekk lahhhh !

Follow bel0g ni. Tertarik :)

sumaiyah mokhtar said...

wahhhhh ade pape ke ni, hehehe :)

Anif Abdullah said...

wah!! lama tak dtg cni..
nice one!!^^

Dosh Saleem said...

Dhiya: indeed, it is. :)

soe: ehemmmmmm..huhu :)

azwa: haha...ni semua kawan2 blogger. :)

Fahiza: mekacih cik kerana sudi follow belog kebudakan ini.hahah! :)

sumaiyah: tkde laa..huhu..rakan2 blogger je. :)

Anif: slalu datang sini ka? wah! tq2, :)

reenapple said...

pergh cik dosh... try la mintak no tepom.. ne tao tersangkut.. ki3...
tetiba jer nak buat entry minat kat sorang blogger nie... wahhahah

Jer ... said...

yeahhhh , dah pasang laguuu tuu . haha .. siap dapat Entri dedication lagi .. hebat2 :D , sori lambat komen Dosh . agak bz

BeloG MTT said...

Malu tapi mahu kankankan.. =..=

Dosh Saleem said...

reenapple: haha..tkde ape2 laa~ ni kwan2 kat blog je. :) huhu..huh minat seseorg? ape lagi?hehe :)

Jer: hahah. tu r. slalu ko yg awal. ko pe cer? cs lagi?

MTT: eh tklaa~ ni kawan blogger je cik.hahah. saya single mingle ye. :)

soe hawani said...

orang famous memg akn ade ramai peminat.. kan2? heeeehuuuu :)

Liyana Zahim said...

Malu2 boye le tu.. Hikhik.. Bloger pemes kot!! Pewittt!!

azu said...

wah..tahniah. bior kene puji lebih2 sket..kasi semangat yg lebih kt ED wat entry best2 punye in future!good luck..

diya said...

thanks en dosh sbb follow my blog :)

puttery said...

xde shout box?

Dosh Saleem said...

soe: tk femes laa cik soe, kalo femes saya dah ad kat drama asmara ganti pelakon lelaki tu.hahak :p

Liyana: ni nama dia malu2 tenuk.hahah. :D

Azu: thanx Azu, insyaallah saya buat yg best2 lagi in the future k. :)

diya: welcome diya :)

puteri: tkde

nuruhuda_329 said...

hui3 ehemmm..dh ramai pengikut tu..kepsi satuuuu hahahahahahaa;p

iPai said...

wuuu .. aku ye takde pon dosh ... T_T


hahahaha .. tahniah dosh .. up up n away !!!

Dosh Saleem said...

nuru huda: haha..bley je blanje.

ipai: aisyeh, aku nak buat aritu, tkpe2 jap ag aku masukkan skali.don't worry ye kawan. :)

ishiko said...

wah wah wah... heheee

kunci locker said...

thnk folo...dah folo blk tw..doodle merah yg comey tu...hahahah

honey smile said...

wah....pasnie en dosh da femes la...

ZWAN SABRI said...

Encek Dosh memang Mesra rakyat.. ;)

Dosh Saleem said...

ishiko: wah weh wuh. hihi..hai ishiko. :)

lockerkey: awat nama ang kunci? slalu ilang kunci loker ka? hahahk :P

senyumanmadu: hahah. tkde la cik. ni saja2 je. :)

zwan: lepas ni undilah ceq jadi wakil rakyat boleh?hahah.

Diary oF Mine said...

wah... pemes ar dia... heehhe

Perindu Arjuna said...

wahhhhhhhhhhhhhh !! (^_^)

Miss Ana said...

malu2 kucing gtu...lala...jemput singgah sini http://yanafd.blogspot.com/

iPai said...

uik .. naik heran aku tibe2 ade pertambahan post .. hehe

takde laa mintak sampai ada kat post .. tp syok laa juga ek .. heheh .. trimas daus !!!!!!!!

(adeh segan aku ko highlight benda2 kat sekolah ni)