followers

Wednesday, July 6, 2011

Dah tak hujan dah :)

"Kadang2 langit dipadang pasir pun turun hujan jugak"

Ah tak abis2 cakap pasal hujan. bukan hujan pon kan?
hahah,ok laa, sebnarnya 2-3 hari ni prasaan merundum sikit. pergh emo sey gua.hahah..
tapi dah okey dah ni,
maklomlah hujan panas dinegeri orang, hujan batu dinegeri sendiri.
eh ada kene mengena tak?


tapi kan yang klakanya korang ar..
hahak bila aku bangun pagi aku tengok komen2 korang tros aku tergelak. ni yg pasal post 'hujan' seblom nih. dr moody tros ceria balik haa. hahah. :)
sbb aku maksudkan hujan lain pastu ampa ingat aku sronok main ujan agaknya kot. :D
ape2 hal pon,
thanx la korang :)

korang ceriakan balik aku pagi ni. :)


26 comments:

i'm ezza haniza said...

hujannnnnnnn yang turunnnnnnnnnnn bagaikan mutiaraaaaaaaa~~~

nyanyi kuat2

Dosh Saleem said...

yeah! betooollL!! nyanyi sekuat ati! :D

MAISHARAH said...

huhu..hye en.dosh..bguslah law x ujan da hehe..cmtu la..kite kene senyum jek..seindah mentari yg menyinari o yeah..


p/s: tape kekadng hujan tu perlu juga untuk kite..hujan dpt menyuburkn bumi..malah..hujan untuk diri dapat melepaskan emosi kita yg terpendam..:)

aqmalazmi said...

yes....kadang kadang cmment org membuatkan kite senyum panjang..
HAHA
KAN?

Jer ... said...

agak poyo ayat tu DOsh . tapi betui , pagi2 bangun tengok komen orang kat entri mesti ter"ceria" :D

Aimifiqa said...

hidup kene ceria wlaupun hati tak brape nak ceria. ye dok?

Aimifiqa said...

hidup kene ceria wlaupun hati tak brape nak ceria. ye dok?

Fezul Fadhley said...

tu la.. len kali kalo ujan, cepat2 amik payung k bro. hihix

Dosh Saleem said...

maisharah: hahah..betol3. dan time hujan2 best boleh tido dgn lena. :p

aqmal: haa tau tkpe kan! hahah. :D

jer: hahah, mesti dengan ayat 'double meaning' ko. heheh.saje je bro.. :D

Aimifiqa: tau tkpe, kalau tk ceria, ceriakan lah diri tu balik sudah. :)

fezul: payung aku boco bro.hahah..kena carik baju ujan kot. :D

ikan said...

leyh pnggil matahri kuar da cmnie

i'm shin... i'm inesen said...

ari ni dah jumpa 2 blogger guna lagu yg sama.. temasuk blog ni.. makin sedap lak lagunya dengar.. hmm

h a i z am said...

good for you then..!

Diyana said...

Pelik. Coincidentally, I pun tengah emo tak tentu pasal. Seriously.

Anyway, I'm glad you're okay now ^_^

UyaRayza said...

hehehehe nie emosi2 pms ehhh? hehehe..jgn hujan2 dh k..tapi kalo tak hujan kang kering plak tanah haaaaaaaaaaa..mcm mana tue hehehe

FaiZaH Fyn said...

hujan dah bertukar jadi pelangi ke? :)

ishiko said...

saya juga berhujan dgn lebat smlm..
alhmdulliah hri ni mendung saja..

sugar2 kapas strawberry said...

kat sini hujan smpai pokok tumbang kot..---->lari topik cket

hanya ayun said...

:)

Liyana Zahim said...

Haaaa... Hujan len? Nangis yo? Haaaaa... Bape kali haa tah..

Dosh Saleem said...

ikan: matahari purnama.hahah

im shin: tau tkpe.hahah

haizam: macih2. :)

diyana: hahah. biasa la pms. :D

uya: hah kering? hahah..malaysia dijangka banjir kot. :p

faizah: tkde pelangi pon, hahah.

ishiko: hahah. ujan ribut ke ujan gerimis?

strawberi: woah pokok tu mengamok ka? :p

liyana: eh bukan hujan yg menangis. hujan= sedih ja. huhu :)

Diyana said...

Thank you for bringing up the hormones, man. I really appreciate it.

Just kidding! But, seriously. I'm not going to blame hormones on everything.

And, you finally spell my name right! Woo-hoo!!!

Diyana said...

PS: Sila baca the first line dengan penuh sarcasm. Sekian :)

reenapple said...

hujan best main...
teringat zaman kanak3... hehehe

iPai said...

jangan main hujan laa .. nanti demam .

iPai said...

Huhuh .. ok laa tuh .. heads up and keep foward .. Ko boleh ye !! tuh dah dapat interview tuh !!!

Hanny Quinn said...

Feel Free To Visit Mine (^_^)
http://hannyquinn.blogspot.com/