followers

Wednesday, July 27, 2011

Aku sebenarnya Super Saiya. Eh Percaya?

Cikgu dah besar saya nak jadi orang super saiya! Eh boleh tak cikgu? hah kalo anak murid tanya macam tu apa nak jawab? hahah. eh jangan pulak lari kluar kelas! eh kenapa nak lari? Eh gila? hahah.okeh2 abaikan yg lari2 tu.sila isi tempat kosong dgn jawapan yang disediakan, hah, cer pilih!:

a) Ko dah sunat blom? kalau nak jadi mesti potong dulu .
b) Ko blajar sunggoh2 dulu pastu kat u nnti gerenti jadi supersaiya bila
jumpa
esaimen.boleh?
c) Sapa yang tanya tu berdiri kat luar sekarang!
d) Meh sini sat kasi penampaq nak tanya bukan2?
e) Kem salam kat akak dulu baru cikgu bagitau boleh ke dak.

haaa, pilih2. mana jawapan yang paling relevan sekiranya anda sebagai cikgu sekolah.heheh..ini perkara yang benar2 terjadi 15 tahun lepas..hehehe.


siang kerja malam?? M A K A N

15 comments:

Apong said...

untung budak tu cakap nak jadi supersaiya...dulu dengan selamber aku jawab aku nak jadi gaban..siap gaya lagi...Henshin!!! pastu..dengan selambe gak cikgu aku panggil lalu suruh aku buat gaya gaban dekat depan...

Dosh Saleem said...

eh macam kenal? apong? haziq? weh ko ada blog ka?

honey smile said...

cmtu honey choose yg c tu la....
haha.....
en dosh nie mkn kt mne mlm2 cm gini?

iPai said...

hahah .. dulu kecik2 tak kenal supersaiyan tuh ape .. tp power ranges kenal .. uhuhuh

nadira shahid said...

haha, budak2 sekarang ;)
kalau nad, kalau rase boleh tewas kan ultraman, boleh jadi super saiya..erk ;p

FaiZaH Fyn said...

jawapan sy xde dalam skema jawapan..nk buat mcm mana eh?haha

Dosh Saleem said...

honey smile: hahah..makan kat bandar ngan member2..huhu

ipai: time kecik2 ak minat pokemon.ahah.

nadira: otromen pon best!!! boleh pijak2 bangunan.hahah

faizah: hahah..tk menjawab soalan ni.hhuhu :p

MAISHARAH said...

hahaaa..sy pilih yg last sekali kui3..
hye en dosh.lame x nampak lh..!

nice pic,makan x jaq haha

h a i z am said...

e) Kem salam kat akak dulu baru cikgu bagitau boleh ke dak. !!!!!

tp klu umo murid tu 9 tahun & kakak die tua setahun je dr die....??????

Dosh Saleem said...

mai: hahah. busy sket lately.tkpe2 nnti dah free akan slalu tgok tk enti2 post.hahah

haizam: hahah. ang bijak dapat detect error kat situ. kalo camtu kirim salam kat kakak yg berumur 18 tahun keatas.hahah

h a i z am said...

hhaha. bkn error la, tp sy pilih E. tp bhye kalau kakak die pun murid2 lg. haha.

Jer ... said...

mestila a) dosh ! . wakakak

k.h.a.l.i.l.a said...

Hahahaaa... Sape la tu ye. Pilih (b).. Mmg cnfirm jd cmtu la wlaupun xsde cite2 cmtu

shishi.. said...

owhhh..klu sha cikgu pastu bdk2 jwab g2...sha akan cakap,,"bgus kamu ni,cikgu dlu pun nk jd sailormoon tp xdpt"...apakah? =)

Dosh Saleem said...

haizam: hahah..kalo kakak dia mesti berumur 1 tahun keatas.hahah

jer: hahah..ko kalo jadi cikgu abes anak murid.

khalila: hahah..kan kan kan? :)

shishi: hahah. tu antara rancangan2 pagi ahad tu.hihi