followers

Thursday, June 23, 2011

Sikit2 lama2 jadi bukit. kalau banyak?


Ada sesiapa kat sini mendaki bukit pakai baju kemeja? kalau ada aku lah kot orang tu. heheh..aiseh camna bley jadi sedemikian rupa? rupa-rupanya camni kisahnya. Tadi sebenarnya aku ada interview kerja. yelah dari duduk rumah je cuti sementara tunggu sambung study dari buang duit makbapak baik skali skala buat duit pulak kan..hahah.

otw nak balik tu member aku call ajak lepak.Lepas tu terbukak crita pasal ada satu bukit best berdekatan tempat kami lepak.

"macam best je denga jom pegi!!"ape lagi? hahah!

tema dia, jgn pandang blakang congkak. boleh?

macam kat negeri mat saleh kan?

Macam perkampungan hobbit dah tempat nih

Adam paling berani

akhirnya smpai bawah.hahah

begitulah critanyaa..al-kisah pengembaraan utk hari ni.

26 comments:

UyaRayza said...

awak mengingatkan saya pada adik saya la heheheh

adam said...

perh !! kutuk campus gua perkampungan hobbit la seh !! nk kena nie bdak nie

Dosh Saleem said...

aya: oh ye ke? haha..pasni saya panggil kakak boleh? :p

adam: lek la dam. yg penting gmbar cantik.heheh.

Diyana said...

Nice! Job interview untuk apa?

Apa2 pun, hope you'll get it ^_^

adam said...

oo cm 2 lak eh?? hahaks

Liyana Zahim said...

Len kali kai sut skali ngan tie.. Kasut kasi polishh.. Pahtu smpai ats bukit kasi pose seiring ngan matahari terbenam.. Tgk mane lg bsinar, kasut anda atopon matahari.. Hahahahah~

mrs.asrafovic said...

pic smua mrenung mase dpan..jauh sgguh 2..
haha...nice...suke skod entry2 bru..
ade entry bru roger2 okeh...
feel free...jenguk2 la..yeahh..mmg ni 1 pksaan!!..hahaha
http://kartikanasyitahzone.blogspot.com/

aqmalazmi said...

shadu ja lagu dlm blog nie..
hahahahahahah..
last-last amek gmbar kat bawah je kan?
naiahhaha

soe hawani said...

cantik view... macam ala2 broga hill pon ade siket2.. hehe :)

iPai said...

uhuh .. tak salah panjat bukit pakai baju kameja tuh .. takut koyak je baju cantik tuh .. heheh

cik wiwiz said...

Nice picture :D

wanie_nan said...

pic suma cntik2...mcm nk gi pose n take pic kat tmpt tu jgk...
view kt stu sgt menyenangkan...

tinggi x bukit tuu??...
ada hati nk naik bkit tu jgk dgn pakai bju kurung...ok x?hehe :)

sumaiyah mokhtar said...

lain kali bwk baju t-shrt dalam beg hehehe :)

FaiZaH Fyn said...

ade interview jadi tour guide ke ni hehe...

**suka pic no 2..cantik :)

Dosh Saleem said...

diyana: ada la keje. rahsia.hehe..

adam: camni ler dam.haha

Liyana: post anda patut di like seploh ratos kali!hahah! :)

asrafovic: tu la pasal masa depan tu bukan main suka ditenung.hehe

aqmal: hahah.kalo kt bawah ade tanah liat je la.hehe

soe: a'ah siap nmpak singapore n bndar jb lagi

ipai: aku tk plan nak memanjat, tetibe je terfikir tros panjat,nasib bek ak tk pakai kain plikat.haha! :)

cik wiwiz: thank :)

wanie: a'ah memang cantik nak2 sunset. takde la tinggi sangat tmpat tu. tp mengah jugaklaa.hahah

sumaiyah: tk plan pon time tu~huu

Dosh Saleem said...

faizah: hahah kalau ad saya orang no 1 apply.hehe

Apex said...

xboleh tengok lama2 pic tuu... gayat laa... ahahax...:D

honey smile said...

hmm en dosh...
kt mne tmpat tu??

SumBody Me.. said...

kt mana tuh bukit 2? mcm penah tgk dlm drama..heheh

iPai said...

ko pakai kain pelikat karang terlucut .. haa .. parah nanti ..

Jer ... said...

yang Adam tu berani tol . lau jatuh takde spiderman nak tolong tangkap :) ,nice entry Dosh

Dosh Saleem said...

Apex: atas tu lagi gayat kot.haha

honey smile: dekat area sri alam,johor bahru. :) mai dtg saya bwak. hehe

sombody_me: drama apa? lang buana ka?hahak! :p

ipai: kain plekat yg mcm budak skolah kita main basketball pakai dlu. ingat? hahah

jer: tau tkpe. melesia tkdak spiderman jer. kluangman gila ada la.hahah.

iPai said...

bukan men basket ball je, main bola pon sama .. uhuh .. mesti ingat beb

tasha ;) said...

wow ! bergaya . haha ;D

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, sempoila mendaki ngan baju kemeja.. ;)

Nur Aizureen Md Zahir said...

bley jadi hobi baru neyh :)
kekeke ~!