followers

Friday, June 24, 2011

Ketawa Sambil Makan Ketam

Dalam hidup ni ada macam2 perkara yang boleh buat kita gembira dan ketawa terbahak2. Antaranya bila baca komik, tengok si Sepah beraksi ,tak pon bila member buat lawak spontan time tengah lepak. kadang2 bila diri sendiri buat lawak pon boleh. eh, gila apa aku nih?

hehe..tu dia, bila kita ketawa, semua yang duka akan jadi gembira, semua gusar dan gundah gulana akan jadi periang. lupa terus dah semua masalah. dan akhirnya benda susah pun jadi senang utk diuruskan.. :)

Aku rasa blogging pon boleh buat orang gembira dan ketawa terbahak2 betul tak? ye laa aku suka kot baca entry2 korang. best je tahu tak? kalau yang lawak tu pernah skali ak tersadung kaki kat meja sampai nak jatuh krusi sebab gelak melampau.hah melampau tak? heheh :)

time abes class kalau takda crita lawak memang tak sah.



oh, aku memang suka gelak.

37 comments:

shafifi said...

hahaha...gelak mmg best :)

aishah lokman said...

hnya mampu ketawa :D

iPai said...

hehe .. teringat zaman sekolah kita weh .. masing2 pon pandai buat lawak juga kan .. then kita ketawa ramai2 ..

IMANSHAH said...

memang nampak besar mulut tu!! penangan suka ketawa

chobitschii said...

It's true. Blogging boleh buat orang happy dan ketawa terbahak2. Your blog posts are funny and there are some that makes me go, "Awww!!!! Sweetnya!"

nuruhuda_329 said...

hehehe kamoo sweet bangat :) wink3

ishiko said...

byk ketawa, awet muda ^^

Dosh Saleem said...

shafifi: hehe..tau tkpe :)

aishah: hahah. :D

ipai: hehe..ak tringat 'peristiwa' pakai kasut bola dalam class dulu. :p

imanshah: hahah.kan besar! :D

chobit: haha..thanx diana. :D

nurulhuda:haha..hehe.. :p macih2.

ishiko:hahah. betol2. :D

i'm ezza haniza said...

gelak smpai terkentut:)

Jer ... said...

aku sokong Jozan . tapi semalam memang best la DOsh , tak kering Gusi gelak :D

FaiZaH Fyn said...

amboi sampai nak terjatuh kerusi..sy suka buat lawak lg dr gelak heee

**kenapa ketam?

Dosh Saleem said...

ezza: mak aih, camtu skali hah.haha..

Jer: tp sepah bukan stakat tk kering gusi, tak kering air mata aku gelak.haha

faizah: hahah, entah, tetiba rasa nak makan ketam pulak.heheh. :p

syrupmasin said...

perghhh..gelak sampai jatuh kerusi..hebadd :D

chobitschii said...

Jom makan soft shell crabs dan ketam2 lain yang boleh dimakan!!!!

soe hawani said...

shaye pon suke gelak.. hik3 :p

nuruhuda_329 said...

kamoo asik slh tulis name sy ler en.dosh huk3 :'(..nuru huda la..ade huruf L hihihihihi;p

nuruhuda_329 said...

x pon leh pggl puteri nuru hahaha;p

wanie_nan said...

hahahaha...ketawa penawar hati yg sedih...hehehe... i love laughing...ceria selalu! (^_^)

hamka said...

haha. stuju. mmg bole buat kite betukar cerie dari sedih bile bce blog yg funny2..

Ungu said...

insyaallah umur panjang.

kau manis bila ketawa.

teruskan.

~~faizatul akma~~ said...

laughing is the best medicine..so, keep laughing..huhuhu..btw, lagu kat blog sgt besh...lagu ape tu ek?? huhuhu..

Dosh Saleem said...

syrupmasin: duduk atas krusi terjongket2 dan itulah akibatnya.haha

chobbitchi: blanje la!

soe: kami suka gelak! :)

NURU huda:haaaa..NURU huda,NURU huda,NURU huda,NURU huda,NURU huda:NURU huda ( nak bagi hafal) :p

Wanie: a'ah, tp kalau batuk2 jgn kuat gelak nnti bukan jadi penawar tp jd penyakit.hehe

hamka: tau tkpe.hehe

Ungu: macih2 :D

faizatul akma: owh tu lagu dr yiruma, river flow over you.huhu

ZWAN SABRI said...

Bagusla klaw suka gelak.. muka nanti awet muda.. ;)

Benrauf said...

sementara boleh gelak. layan.

Liyana Zahim said...

Sunggoh over kedengarannye anda gelak ye? Hahahaha~

nuruhuda_329 said...

wahhhh...terharunya hik3 ;p hafal ag ye...tuing3

Az-Zahra Fauzee said...

suke post ni...
jom gelak guling2..

Jer ... said...

Jom gelak ramai-ramai :D

missRieRie said...

hehehe

syaz@rozelt said...

tegok final sepah bnyk kali pon maseh tergelak2 lg..

nyway thanks sudi singgah blog rozelt yg serba simple tuh..hee~

zie_ira said...

kekeke,, btul2,,bila gelak hilang sume tension2 yg ade, hahahaha,,XD

Shahrul Izwan said...

laughter is the best medicine! :D

SyaficqaHamdan said...

tgk sepah nye performance time final banyak kali tak jemu nk gelakkk!

rara pinkmafia said...

amboi...apa yg suke sgt berblog smpai terbahak2 tu?hehe

rara pinkmafia said...

amboi...apa yg suke sgt berblog smpai terbahak2 tu?hehe

Nur Aizureen Md Zahir said...

gelak bley regangkan otot muka ~!
awet muda :)

Cik Z@i Pen@nG said...

awet muda la cmtu asik gelak ja...senaman muka ^_^