followers

Monday, February 28, 2011

First time dalam idop buat header

EH EH, Weeewiiittt!!! yeah!! aku dah tukar blog layout buat sekian lama yang amat sangat. n ni first time buat header sendiri. erghh..thank la sesangat kepada yg slalu view n comment belog encik dosh yg slalu merepek lagi entah apa2 nih.siriyesly dengan tulus ati ak sangat menghargai korang~ korang memang terbaekK!!!!!!

slamat tinggal header lama :(



eh? hai kepala baru! :p

12 comments:

FaiZaH YaaKuB said...

wah..cantik2 :) nnt boleh buat kat sy satu hehe

qiela said...

nice la dosh !!
:)

.sue. said...

simple but so nice :)

Izyan Lavender. said...

teruja nampakk ade header baru. hehe.
nicee! :)

Dosh Saleem said...

faizah: haha,ni saya buat try n error je.erghh.:p

qiela: thanx qiela!!!! :)

sue: mekacih2.hehe

izyan: hehe..terujs sket. :p

nub said...

auww... terpana gadis2.. hahaha

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, sumpah lawa gila header baru nii..
jeles2.. huhu

n@jwamz said...

simply simple!! love it:)

Maly F said...

yeahh..merahh !!!

Dosh Saleem said...

nub: terpana teros! hahak.

zwan: ni men try n error ja.haha

najwan: thanx!!

Maly: yeah!!! ahahaha merah putih! :p

sugar2 kapas strawberry said...

buatkan sy jugak!

bee.k0tt said...

nice header ~ bulei tlg buad satu ah lepas nieh ! ;P