followers

Saturday, January 8, 2011

sape suka cari pasal?

ei ei! suka tak entry blog ni? kalau suka tepuk tangan 3 kali, kalau tak suka tepuk pipi berkali-kali. ey suka hati aku je bagi arahan bukan-bukan. tapi aku memang suka hati arini sebab ade orang blanje aku makan ayam goreng bersama 11 rempah rahsia kedai atuk misai (KFC). heheh.okeh harini kita crite sesuka hati.

penah tak zaman skolah rendah dulu ada buku biodata?

joyah ni dulu adek angkat aku

aku ingat lagi zaman aku kecik2 kat skolah rendah dulu kawan2 skolah aku suroh satu kelas tulis kat buku biodata tu. die tanya nama, dob,pob, suka makan apa, suka minum apa,cita-cita ngan ucapan.hahah! siap ade ucapan lagi. dan buku tu mesti kaler-kaler ngan magic pen warna warni. dulu aku pun taktau nak tulis apa sangat tapi aku suka lukis gambar2 katun kat buku tu.org suroh tulis ak gi lukis. biasanya buku tu dibuat seblom masing nak abes skolah rendah la. aiseh tringin nak tengok balik buku2 tu.hahah. :)

pastu bila skolah menengah pulak trend dah bertukar, dulu conteng kat kertas,pastu conteng kat baju pulak.hehe..korang ade buat tak? gejala ni sering berlaku bile hari akhir persekolahan. habis dok conteng baju putih bersih(aku bukan pengawas) ngan tanda tangan kawan2. woo sronok beb hari last skolah.haha..time tu dah abes da spm dan oleh kerana aku duduk kat asrama, perang bantal pasti berlaku antara dorm2. siyes best! dah macam ape asrama aku. mcam medan perang teluk aku tengok. time tu warden dah tkley nak buat ape dah tengok prangai masing2 dah bertukar mcm incredible hulk dengan menghayun bantal kesana sini. ni semua pengaruh istana takeshi.hahah!

hah sakit tak? sakit tak?

btw memang best ah hari last skolah tu.ditambah skolah aku skolah lelaki boleh bayang tak haru birunya..heheh! :p.

15 comments:

KD said...

hehe.dosh nak biodata awak? haha.
eh, lama tak menyibuk kat sini.
awak,saya ada tagged something.nanti buat ye.

As Yusra said...

hahaa...rindu time skola dolu2x..^_____^

Maly F said...

buat saya gelak baca entri ni.huhu.penah ada buku biodata jugak dan masih simpan sampai sekarang ;)

kalau korang bdk laki conteng baju, kami bdk pompuan conteng kat kain.huhu

nub said...

skola laki mang syok..asal abeh jaa ckgu tiada berkuasa lagi buat kami..hahah.

ang saser batch mana ouh?

Dosh Saleem said...

KD: hahah.boley je cik kd. owh saya dah baca nnti saya buat ye.haha

Dosh Saleem said...

As Yusra: yeah skolah memang zman yg sering dirindui

Dosh Saleem said...

Maly F: hahah. conteng kat kain? balik mesti ur mom bising tak?haha

Dosh Saleem said...

nub: yeah sangat sronok dowh.hahah. prangai masing macam harem kat skolah bila tkde pompuan, cam kanak2 spastik sume.hahak.owh ak 3rd Batch.huhu

payeen said...

duk sek asrama mmg cmtuh kot.

rugi sape yg xde pngalaman cmtuh.

kan?

KD said...

boleh? haaa cepat2 saya menanti. ni betul2 tau.haha.
alright! :)

Dosh Saleem said...

payeen: yeah! best sangat! nak2 bile dpt hayun bantal kat orang.heheh

Dosh Saleem said...

KD: yeah, saye buat ye satgi.no prob punya demi cik kd.haha

Maly F said...

haha.tade lah.i pandai sorok ;P
sekolah pompuan saje pun macam apa je perangai.huhu

qiela said...

haha..sgt meriah..
ag2 lau dok asrama kan..
hehe..
:)

ZWAN SABRI said...

Meletup gila nama adek angkat dosh..
Jayah Jusco, HAHA..
erm, Tingat plak zaman minx2 biodata tuu.. sampai skang zwan simpan lagi buku2 biodata tuu..
dulu nak buang tp x sampai ati..
HEHE