followers

Saturday, November 13, 2010

pergh,,kamu tk bley blah la!!

hey2! im back! ^^
yeah, dah sebulan lebey kot tk sentuh natang ni.
disebabkan project paper+ assignment + test n lastly final exam tk dapat la nak update2 mende alah ni sangat. ;p

okeyh! lemme start back!
ok from the last post, tk byk yg berlaku actually coz time study week sy byk spend masa saya ngan memember study group saya. siang study group kat chempaka n
malam study group kat umah ikmal ngan along,ecal n paan skali.yeah, studying law kalo tkde study group ley sesat ye! ye ar..atleast time study group kalau kita salah or punyai pandangan yang berbeza ngan memember yg len boleh tuka2. n kalau salah ley betulkan.. :)

paan dok terangkan kat umah ikmal~

gile llb! :p

siyesly this sem paper sume berat2..tambah plak ngan project paper. siyes sometime rasa cam nak quit. tp bila fikir balik rugilaa kalau quit..biasa laa rasa susah sket. mana ada benda senang kan dalam dunia ni..mana2 coz pon sama je..bukan law je..dan semua orang rasa benda yg sama kot.(ayat menyedapkan hati :p)



btw,time final exam byk lepak kat ptar 1, ptar=perpustakaan tun abdul razak 1 dan area2 berdekatan situ.yeah, utk memudahkan tujuan menghafal saya gi kat tempat yang tkde org kenal. so tkde mind interuption kat situ.haha..kdg2 lepak ngan meor fadh. mengushar awek2 course FSG.haha.. :p.

PTAR 1 (port ushar awek.hehe..:p)

kucing mane ntah tetibe dtg kat kaki time kat area menara..

n pastu startlaa final exam~yeah cam biasa dewan masuk dewan annexes mesti atleast 3 lapis baju.kalo ade sarung tangan boleh beli ye. siyesly next sem nak beli sarung tangan seblom masuk dewan exam. sejuk gile~ @_@'

Dewan Raja Muda Musa (final paper insolvency) nak abes dah! yeah! :p

dan akhirnya tamat laaa minggu gila ni.haha..malam tu kitorang order shisha tembikai. dibuat khas utk meraikan habis final exam..memang kewl gile~

Shisha combo!!

n esoknya kitorang plan nak gi air terjun sungai gabai sambil berbarbeque ngan geng2 study group.konon2 cam meraikan abes paper la ney.siyesly sangat best~ 3 bijik keta bergerak dr shah alam ke kajang. n kene mendaki sket. smapai atas masing2 pancit.haha..

pkul 9 pagi dari shah alam

okeh tangga die bukan stakat ni je!


n bila smpai atas memang cantiklaaa tmpat die~n spend time ngan kawan2.memang best~pasal makanan pulak memang banyak. daging batang pinang marinade ngan black paper source, kentang letak cheese ala2 cheesy wedges, ayam barbeque, macaroni, bla bla bla n byk lagi laa..tp memang laa tersangat best~huhu..

daging kambing barbeque~

kanak2 riang ria

siyesly best~



3 comments:

Wish said...

anak2 kucing itu snggh comel

DoshDrake said...

haha..tangkap sekor kasi bela.haha..woah, nice penang trip azry.hehe :D

Wish said...

mcm kucing org bela la kuicng2 tu