followers

Monday, November 15, 2010

comelnya kamu :p

okey, im home!!
yeah~ at last, im really home~ :)
im back mom, ayah, akak, aten n a'iq!
yeah i miss my family damm much..
lama dah tk balik umah..
since assignment n mende2 study nih yg melarang utk pulang ke rumah. -_-"

my lil bro, faiq

btw smpai2 je kat umah faiq dtg2 je peluk saye..hehe..
ye r.. lama da tk jumpe die (dua bulan tu kire lama k :p)
hehe..budak kecik ni r penghibur hati kat rumah..

"abang nnti a'iq nak bela kambing bley?"
lol,apsal kambing pulak die nak bela? ni terpengaruh ngan cite kat tv la nih.
"kambing taknak laa a'iq, tukar r binatang laen"
kata seorang abang yang memberi cadangan bernas kepada adeknya :pp
"kalo mcm tu nak bela katak laa bley?"
katak laaa pulak,,,haha..layan je..

abang mithali ngan adeknya :p

haha..camtu r faiq haqim..my lil bro. penghibur hati kat rumah dan tukang control remote tv kat rumah..dan jugak pemeriah rumah..lari sana lari sini. n cara nak pancing die adalah dengan melukiskan die gmbar kretapi "thomas" rancangan kegemaran die n gerenti die diam skejap.

2 comments:

*luv Syahnia* said...

seyess comey sungguh adik kamu ;P
biasalah dak kecik..
tv dia punya 24 jam..hehe

DoshDrake said...

yeah,haha..even sometimes kene pancing dia dgn benda lain utk dptkan remote balik.haha. :p