followers

Tuesday, July 12, 2011

Isteri nak bersalin

Yeah, sudah boleh berblogging balik. heheh..rindu eh? hehehe..:p (tetibe rasa mcm kena baling batu dari jauh) sorilaa~ lately ada masalah sikit, isteri nak bersalin..eh percaya? hahah.. Okeh, Okeh, Camni ceritanya..actually baru2 ni juga aku dah start kerja dkat salah sebuah Firm kat jb ni. So aku tido awal sket..err...boleh trima tak alasan ni?


Dalam kesemua buku2 kat rak ni takdak satu pon yang ada gambar..hahah. :p


Buku ni menarik, terutamanya pada peminat2 CSI.


Begitulah ceritanya..





23 comments:

SyaficqaHamdan said...

tahu x skng mcm musim mngndung. mane2 nmpk ibu mngndung -.-

FaiZaH Fyn said...

dah agak dah mesti sebab kerja..forensic??sy nk jadi forensic nurse :p

laskar pelangi said...

ingatkan betul2 tadi =D

ahaks!

honey smile said...

xley time la alasan en dosh...
ada kne sbb kne tido awl, dia boleh lupa kat kwn2 blogger dia..ish3x....
en dosh..en.dosh...

i'm ezza haniza said...

ade kene mengena ke dgn isteri nak besalin ?

mira maisara said...

haha..faiZaH Fyn nie...jd forensic nurse ye..hiihi

Dosh Saleem said...

syaficqa: hahah..9 bulan lepas musim mengawan kot.hahak. :p

faizah: hahah..jadi dr. tros cik faizah. :)

pelangi: tajok mmg jenis main bedal je.haha

honeysmile: eh manede, benda first yg saya on9 ni dalam kpala saya adalah blogger2 yg best2 nih.huhu.. :)

ezza haniza: isteri orang lain kot.hahahah. :p

Dosh Saleem said...

mira: mesti dia kawan kamu.hahaah.:D

FaiZaH Fyn said...

jd doc ssh laa and mira kwn sy haha..adoi 1st time ade 2 komen kat sini :p

heartkreuz said...

kongret dah keje! :)

Miscellaneous Smiles said...

baby apa..??

hehe

ZWAN SABRI said...

ek eh, blom kawen da nak bersalin? Fuhyooooo! HAHA
btw, keja kat firma guaman ek?

iPai said...

ada kes court org bersalin ek ?

weh cantik ye laut tuh .. kat ne tuh ?

awek retro said...

lawyer ke mamat nie..hihi...

Syuhada said...

selamat bekerja, lawyer.

UyaRayza said...

hehehe byk2kan membaca yerrrr hehehe

Liyana Zahim said...

Nanti dpt baby boh name liyana k.. Hahhaha~

Dosh Saleem said...

faizah: hahah. macih2. :)

miscellanous smile: baby face kot.hahah. :D

zwan: hahah. a'ah. kat lawyer firm di jb

ipai: kes org bersalin dalam tandas byk je. owh tu kat teluk segadas pulau pangkor.hahah

awek retro: eh takla, abg cleaner je. :D

syuhada: mmg baru balik keje ni haa.hahah.thanx :)

uya: byk makan lagi best!!! :D

liyana:baby tu nnti nak letak nama michael jeksen.

Diyana Munira 디엠 said...

Forensic Evidence. Bestnya!

All the best ^_^

honey smile said...

egtkan en dosh da lupe kat ktorg nie..hukhuk..

IZZATI MUSTAFA said...

follow me back
http://iezamin92.blogspot.com/

ishiko said...

JB

Cik Ikan ! said...

salam dosh , tgk japp link ni , bole ? then , bagitau lahhh ehh ape yg patut . haha ;P
http://gadiskacak.blogspot.com/2011/07/malware-detected.html