followers

Saturday, October 16, 2010

counting the day~


Its been a while! dah lama sey tak tulis blog. atas sebab kesulitan yang tk dapat dielakkan masa menulis blog telah dipotong. test ngan assignment banyak woo minggu ni.stress memanjang with all those work. last chaos week ada 3 test pada hari yang berturut2. the thi
rd day of test ad presentation jurisprudence lagi.pastu assignment international law lagi,pastu assignment asso, insolvency..waaa!! penat dah! tu tk trmasuk project paper lagi.huhu~ T_T


tman baik ku, katil kat umah shah alam. :D

anyway sume tu dah lepas daa..dah settle..fikir2 balik ada bagusnya buat test2 ni. atleast study.kalo tak jenuhlaa nak tgok buku tu~dan bila di
fikir lagi,bukan diri sorang je camni.sume student sama kot.haha..yeah but this week i can say that the most hectic among all laa..>_<"
but its okay then..now nak start momentum for final exam!
chaiyok2! >_<

my whiteboard always smile even im not! T_T


p.s: It's not that i don't care about anyone. I just realise that i don't want to care about anyone. But deeply inside me i really care about everyone.

1 comment:

ZWAN SABRI said...

Tulisan kat white board itu sungguh comel.. hehe..